Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nikicicaaaa kérdése:

Akar tőlem valamit?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit már több éve ismerek de csak most lettünk igazán jóban.Nagyon jól elbeszélgetünk mindenről de nem tudom hogy akar-e valamit,és ezt így nem igazán akarom megkérdezni tőle.Ha minden nap ő keres és ha bulikban találkozunk akkor mindig a közelemben marad az jelenthet valamit?Én mindig vonzódtam hozzá és végre azt érzem hogy talán ő is.17L

2014. máj. 20. 11:05
 1/4 aladar12 ***** válasza:
szerintem akar. próbálj meg adni neki jeleket és ha közeledik akkor win.
2014. máj. 20. 11:09
 2/4 anonim válasza:
Akar teged de nem meri kimutatni,eloszor tudd meg ha van baratnoje vagy nincs,es menjetek el egyutt valahova peldaul mozi vagy koncert,remelem osszejon a dolog :)
2014. máj. 22. 14:46
 3/4 anonim válasza:

Hát, nem mondanám biztosra, hogy akar valamit, lehet, hogy szimplán a kishúgocskájának tekint, és mindig melletted akar lenni, és vigyázni rád, de nem akar többet.

De adj neki jeleket, hogy te mit érzel, és tényleg menjetek kettesbe bárhova, ott úgyis majd alakul :)

2014. máj. 22. 14:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.remélem minden jól alakul majd mert már teljesen belehabarodtam
2014. máj. 22. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!