Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez a fiú csak szórakozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a fiú csak szórakozik velem? Nem akar tőlem semmi komoly kapcsolatot ugye? Aki tanácsot ad megy egy a zöld kéz

Figyelt kérdés
Teljesen tanácstalan vagyok. Már nem is tudom mit higyjek. Azt mondja hogy ő komolyan érdeklődik irántam. Kedden és szerdán találkoztunk. Megfogta a kezemet, megcsókolt, és a randi végén még adott egy kis ajándékot. Szex nem történt köztünk. De hetekkel ezelőtt meg találkoztunk egy kávézóban. Akkor is megfogta a kezemet megcsókolt. De utána még sem keresett hetekig. Azt mondta elfoglalt volt és hogy attól még sokst gondolt rám. Amikor hívtam fel se vette a telefont vissza se hívott. Majd csak most bétfőn felkersett hogy kedden taálkozhatnánk és én találkoztam vele. De most a tegnap és ma se kersett egyáltalán semmilyen formába. L/21
2014. máj. 9. 20:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Jártam így. Addig kellettem neki, amíg "megkapott", majd közölte, hogy részéről csak ennyi lenne a dolog. Szóval, aki ezt csinálja, 100%, hogy nem komolyan tervez.
2014. máj. 9. 20:35
 2/14 A kérdező kommentje:
De én nem feküdtem le vele, csak csókolóztunk.
2014. máj. 9. 20:40
 3/14 anonim ***** válasza:
Ööö... a mostani barátommal egy évig húztuk egymás agyát, mire végre elhívott randizni. A randi után 4 nappal felkerestem, hogy most mizu? És aznap összejöttünk... de magától nem keresett volna... :) Ő is arra fogta, hogy sok a tanulnivaló, nem ér rám stb... aztán amikor pár hónappal utána felemlegettük, akkor azt mondta, hogy félt tőlem, olyan magabiztos, céltudatos vagyok, olyan ribinek néztem ki és olyan pletykák is terjengtek rólam... :D Pedig ahogy egyre jobban megismert, úgy elszálltak effelől a kételyei, nem mellesleg Ő volt nekem az első mindenben :) Nálad szerintem nem ez lehet a probléma, alapjáraton ha kicsit bújós hangulatban van a csávó, akkor felkeres, ha pedig mással van, Te nem kellesz, amikor pedig senki nem ér rá, akkor elővesz... :S Ne folytasd vele tovább... Vagy ha esélyt akarsz Neki adni, akkor vedd fel vele a kapcsolatot vagy a következő "randi" ne meghitt, csókolózós legyen, hanem elbeszélgetős! :)
2014. máj. 9. 20:44
 4/14 anonim ***** válasza:
Én sem, csak a sokadik randin. Addig így néha hívott, néha nem.
2014. máj. 9. 20:45
 5/14 Költőnő? ***** válasza:

persze, lehet az embernek húzós időszaka, de azért hetekig....

ha gondol rád, meddig tart egy üzit dobni több hét alatt?

egy perc se...

2014. máj. 9. 20:46
 6/14 A kérdező kommentje:
Amúgy már egy éve ezt csinálja velem: találkoztunk utána csak hónapok múlva keresett. De azokon a találkozókon csak beszélgettünk.
2014. máj. 9. 20:48
 7/14 anonim ***** válasza:
Az én barátom is beparázott, hogy úristen, megint komoly kapcsolat, olyan vagyok, mint a többi nő, csak dugni jó stb... :D De bebizonyítottam az ellenkezőjét, rengeteg stresszel és idegbajjal járt együtt, de jól bírjuk :D :D
2014. máj. 9. 20:50
 8/14 anonim ***** válasza:

Nekem is pont most van ilyen problemam. A srac eleg komolyan vizilabdazik, ezert nincs ideje. Neha keres, neha nem. Amikor ramir, mindig ugy kezdi, hogy "reg hallottam feloled"... o is arra fogja, hogy elfoglalt. En ugy gondolom,hogy aki igy all hozzam, az sEmmi komolyat nem akar. En magamtol mar egy joideje nem irok ra es nem fuzok semmi remenyt hozza, ha keres valaszolok es ennyi. A helyedben en sem remenykednek, akarmennyit is mond a srac.

20L

2014. máj. 9. 20:51
 9/14 Költőnő? ***** válasza:

egy éve?:)

hajh, hát én is türelmes vagyok az emberekkel de azért... ez már nem kicsit túlzás :D

2014. máj. 9. 20:52
 10/14 anonim ***** válasza:
Azaz igazság, hogy nekem van egy vízilabdás ismerősöm, aki tanul közben és azt tudom mondani, hogy vízilabda+tanulás az olyan, mintha orvosira járnál, tehát néha egy kis esti kirúgás a hámból és ennyi... abba nem nagyon fér bele egy párkapcsolat... viszont tény, hogy a vízilabdások nagy nőcsábászok nyilván, így egyikbe se lehetne nagyon megbízni :D
2014. máj. 9. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!