Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez a fiú csak szórakozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a fiú csak szórakozik velem? Nem akar tőlem semmi komoly kapcsolatot ugye? Aki tanácsot ad megy egy a zöld kéz

Figyelt kérdés
Teljesen tanácstalan vagyok. Már nem is tudom mit higyjek. Azt mondja hogy ő komolyan érdeklődik irántam. Kedden és szerdán találkoztunk. Megfogta a kezemet, megcsókolt, és a randi végén még adott egy kis ajándékot. Szex nem történt köztünk. De hetekkel ezelőtt meg találkoztunk egy kávézóban. Akkor is megfogta a kezemet megcsókolt. De utána még sem keresett hetekig. Azt mondta elfoglalt volt és hogy attól még sokst gondolt rám. Amikor hívtam fel se vette a telefont vissza se hívott. Majd csak most bétfőn felkersett hogy kedden taálkozhatnánk és én találkoztam vele. De most a tegnap és ma se kersett egyáltalán semmilyen formába. L/21
2014. máj. 9. 20:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nekem mindig azt mondja hogy nincs ideje telefonálni vagy írni, pedig nincs is munkahelye. De egy üzenetírás sem kerül többe 2 percnél.
2014. máj. 9. 20:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkinek arra van ideje, amire időt akar szánni. 1 év? az már rengeteg, lehet a kapcsolat is ilyen lenne vele, szerintem ne éld bele magad. Most én is hasonló helyzetben vagyok, ha találkozunk, úgy viselkedik, mintha meg lenne halva értem, aztán 3 hétig nem keres, mert elfoglalt. Tudom, h az...de könyörgöm, 3 hétig semmi életjelet nem adni, az már nem az "elfoglaltság kérdése"...
2014. máj. 10. 02:33
 13/14 Költőnő? ***** válasza:
Hagyd a fenébe. Kapcsolathoz tisztelet is kell.
2014. máj. 10. 09:28
 14/14 anonim ***** válasza:
felejtős
2014. máj. 10. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!