Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak neki még egy esély?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi tévő legyek. A barátomat 4,5 év után most elhagytam,egy éve költöztünk össze. Az elején nagyon jól meg voltunk,mi voltunk a legboldogabbak és soha nem is gondoltam volna, hogy idáig jutunk. De az utóbbi fél évben teljesen elhanyagolt,semmit nem foglalkozott velem,inkább el járt szórakozni,mint hogy hozzám sietett volna haza,pedig tudta,hogy mennyire hiányzik. Esténként már úgy feküdt le mellém,mint akinek semmi köze hozzám. Neki soha nem lehetett mondani semmit kettőnkről és a kapcsolatunkról, mert rám szólt hogy hagyjam már a hülyeségeimmel. Ebbe bele fáradtam,és végül másnál kerestem a boldogságot. Ő ezt nem tudja, mert nem akartam hogy kiderüljön,hogy meg csaltam. Most kézzel lábbal kapar, sms-ekkel bombáz, igérgeti hogy meg változik,mert nagyon szeret meg hiányzom neki,és mindent meg tesz,csak költözzek vissza. Már egy esélyt kapott 2 hónappal ezelőtt, de nem élt vele még egy picit sem. Ki ábrándultam belőle. És akkor most itt van ez a másik fiú aki egy hétvége alatt többet foglalkozik velem mint ő 3hónap alatt. Érzem hogy most komolyan gondolja, és hogy szeret, de nem tudom hogy mit csináljak.Vissza menjek,vagy hadjam és kezdjek új életet a másik fiúval? A kapcsolatunkat nagyon sajnálom, mert tényleg olyan szép és jó volt. Meg őt is sajnálom, mert ilyen állapotban még soha nem láttam. Segítsetek!!! Köszönöm
2014. máj. 20. 10:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne legyél ostoba, hagyd ott. A kapcsolat elején hallgass a szívedre, a végén pedig mindig az eszedre.
2014. máj. 20. 10:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem egyszerűbb elhagyni. Neeeem! Meg kell csalni! (Tapsvihar)

Most mondjam a jelzőket?

22/F

2014. máj. 20. 10:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Elhiszem,h őt is sajnálod meg a kapcsolatot, hosszú ideig tartott. DE!! szerintem hagyd ott... Már kapott egy esélyt, nem foglalkozott vele, elhanyagolt téged, stb. Most ha visszamennél hozzá, lehet foglalkozna veled 2 hétig,az nagyon szép és jó lenne, utána meg sztem visszatérne az Ő megszokott kis életéhez, amihez neked nem sok közöd van/volt/lesz.
2014. máj. 20. 10:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne, mert semmi nem fog változni és ugyan itt fogtok tartani.
2014. máj. 20. 11:02
 5/5 A kérdező kommentje:
A múltkorinál is meg igérte és semmit nem tett azért, hogy meg tartson. De amúgy most tényleg látom rajta. Csak attól félek én is,hogy nem fog sokáig tartani ez a változás. Meg nem tudom, hogy bele tudnék e szeretni újra.
2014. máj. 20. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!