Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Adjak egy 2. eselyt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak egy 2. eselyt?

Figyelt kérdés

az exemmel regebben is eggyut voltunk, aztan nagyon osszevesztunk ezert szakitottunk. jott a szilveszter es egy kicsit tobbet ittam a kelletenel ezert oda jott mert latta hogy rossz allapotba vagyok es segitett kijozanodni... mikor jobban lettem, lesmaroltam. igy megbeszeltuk hogy ujra eggyutt leszunk. jo is volt minden 2 hoanpig, de aztan fojtatodott minden a regi, veszekedesek, orokos feltekenykdesek... ezelott egy hettel szakitottam vele megint... csak a szombaton egyhelyen voltunk bulizni es megint smaroltam vele, akkor is leultunk beszelgetni ... o szerintem ismet osszejonne velem, de en mar nem vagyok benne biztos hogy szeretnem meg e ezt a kapcsolatot... nagyon szeretem , folyton o jar a fejembe, es az hogy milyen erzeketlen voltam vele amikor smaroltam es masnap megmondtam neki hogy nem lessz tobbet semmi. nagyon sajnalom szegenyt de nekem ez nem eri meg hogy folyton veszekedjunk minden kis aprosagon...

probaljuk meg ujra, vagyunk inkabb tenyleg haggyuk az egeszet?

bunkok kimeljenek, ertelmes valaszokat varok! :)

2014. márc. 3. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Kutyából nem lesz szalonna. Tapasztalatból tudom. Azt tanácsolom hogy felejtsétek el egymást.
2014. márc. 3. 15:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Én is tapasztalatból mondom: senki nem érdemel második esélyt.

Mindig megbántam, de nálatok ez már a 3. esélye lenne nem?

2014. márc. 3. 15:54
 3/8 A kérdező kommentje:
bocsanat, azt hiszem tenyleg a 3. :D.. amugy koszonom valaszaitokat. !
2014. márc. 3. 15:59
 4/8 Szanka válasza:
Sztem próbáld elfelejteni!
2014. márc. 3. 16:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem se kell újabb esélyt adni, valamint alkalmilag sem kell smárolni vele, ha nem akarsz semmit...
2014. márc. 3. 16:52
 6/8 anonim válasza:
Igaza van az első válaszolonak! KUtyából nem lesz szalonna! hagyd a fenébe..találsz jobbat.
2014. márc. 3. 18:35
 7/8 A kérdező kommentje:
csak azert smaroltam vele, mert nem tudok neki ellenalni annyira jol smarol, es meg szeretek is vele lenni, bulizni...
2014. márc. 3. 19:57
 8/8 anonim válasza:
akkor minek kérdezel fszágokat?
2014. márc. 3. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!