Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek higgyek neki? Adjak még 1 esélyt?
távkapcsolatban vagyok egy lánnyal, megbeszéltük, hogy őszinték leszünk egymáshoz és nem hazudunk.
én rengetegszer rákérdeztem arra, hogy van-e valakije, szeret-e valakit, erre az volt a válasza, hogy nem.
Aztán végül kiderült, hogy van e gy másik fiú is akivel távkapcsolatban van és őt is nagyon szereti.
Azt írta nekem, hogy engem szeret és ő csak barát lesz neki. De közben meg szerelmes belé meg belém is.
most mit csináljak, higgyek vagy ne higgyek neki?
17 éves a lány
2 emberbe nem lehet/tud szerelmes lenni.
Itt valami nagyon sántít, szerintem csak játszadozik veled, mivel tudja, hogy bármit csinál, úgy is ki tudja magát húzni a sz*rból.
de ő más.
nem olyan.
és több is lesz belőle.
csak nem tudom, hogy mit csináljak, mert nagyon messze lakik tőlem és hetente csak egyszer találkozhatnánk.
Ha tudod, hogy nem olyan akkor minek teszed fel azt a kérdést, hogy "Higgyek neki?"
Annyira logikátlan..
de belém is szerelmes és azt mondta, hogy küzdjek érte.
akkor az enyém lesz.
Mmm, mi ez lovagi párbaj? Ott küzdöttek meg a kérők a lányért. Azért álljon meg a menet. Francokat küzdeni egy másik pasi ellen. Ott kell hagyni, pont.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!