Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan öljem ki magamból a szerelmet, a vágyat, hogy találjak valakit?
ˇ
27/F vagyok egyébként. Nem a gondolkozásommal van baj. Ha leülök és végiggondolom, tudom hogy hogyan kellene cselekedeni, min kellene változtatni, tudom hogyan kellene hatnom másokra... ezt igyekszem minden áldott nap megcsinálni. De belefáradtam, elegem van. A szívem, mint valami nehéz kő, folyamatosan nyomja a lelkem, vágyom az igaz szerelemre, ami sose jön el, mert az a kevés lány, akibe szerelmes tudnék lenni... nem viszonozzák.ˇ
ezt akár én is írhattam volna
én az egész életbe fáradtam bele, én is próbáltam ˇjobbᡠválni anno, de csak időpocsékolás volt
Akkor öld meg magad és kész. Kit érdekel? Most minek sajnáltatod itt magad?
Múltkor (1-2 hónapja) mentem vonattal, hirtelen lefékezett a vonat. Jött a kalauz, mondta, hogy elütöttünk egy csávót. Aki akar, leszállhat, mert már majdnem megérkeztünk. Mivel siettem, leszálltam, mentem buszt keresni. Erre kiderült, hogy a hülye kalauz elfelejtett szólni, hogy ott van a hulla is. Szóval megláttam egy kart a fűben. Lógtak belőle ki az erek, vagy mik. Aztán a sínek között megláttam valami masszát, teljesen felismerhetetlen roncs alakot. 10 perccel korábban ez a trutyi még mozgó ember volt. Teljesen ki voltam készülve egy hétig ettől.
Kár, hogy nem te láttad ezt, mert ez a látvány igazából az ilyen b@rmoknak lett volna való, mint amilyen te vagy. Talán nem írnál ilyeneket, hogy öngyilkos akarsz lenni, ország-világnak!... Szánalmas.
Ugyan kérlek, te csak sajnáltatni akarod magad, aki valóban megteszi, az nem beszél róla, hanem simán megteszi... És nekem ne mond hogy nem igaz, amit írok, mert a magam bőrén tapasztaltam...
Szóval mostmár elég a műsoros szakestből, mert eleve nem volt vicces...
Nem bántásból mondom, de teljesen hülye vagy. Volt már igazi problémád az életben? Nekem az írásodból nem úgy tűnik. Miért nem találsz örömet a mozgásban pl. lejársz gyúrni de minek, azért mert mások szerint ez jó? Nem vagy komplett. Minek színészkedsz? Az hogy milyen a társasági életed csak rajtad múlik, ezért nem az élet vagy más a hibás csakis te.
A legrosszabb, hogy egyedül nem érzed magad egész embernek és ez elég borzasztó. Senkire nem rakhatod ezt a terhet most szerinted kinek kell egy önállóan létezni képtelen kolonc? Az öngyilkossággal meg nem oldasz meg semmit. Nekem senki ne mondja hogy csak és kizárólag egy párkapcsolatért érdemes élni. Nincs kapcsolatom, kb 1 éve és mégis elégedett vagyok, sőt sokkal jobb egyedül mint egy rossz kapcsolatban (nem véletlenül léptem ki beleőle). nem a szentimetalitás taszítja a lányokat hanem ez a világfelfogás.
Minek holnap felkelni? Magadért te nagyon okos! Előbb magaddal kell tisztában lenni, ha nem szereted és fogadod el magad az életbe nem lesz normális párkapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!