Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan öljem ki magamból a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan öljem ki magamból a szerelmet, a vágyat, hogy találjak valakit?

Figyelt kérdés
14 éves korom óta foglalkoztat az öngyilkosság gondolata, egy senkinek érzem magam, akinek meg sem kellett volna születnie. Nincsenek igazi barátaim, nincsenek sztorijaim nincs senkim és semmim. Nap mint nap felkelek és az egész napom azzal megy el, hogy erőlködöm előadni egy oylan embert aki nem én vagyok: elegánsan öltözködök, barátságos vagyok mindenkivel, játszom a boldog embert, határozottan döntök dolgokról céltudatosnak próbálok tűnni, járok edzeni/gyúrni. Egyedül az a 3 évem volt boldog, amíg párkapcsolatban éltem, aztán elhagyott visszaestem a sötét lyukba amiből próbálok kijutni, de nem megy. Szentimentális férfia vagyok, amit egy nő se díjaz, valószínűleg ezt érzik rajtam, hogy nem vagyok igazi férfi, tele vagyok gyerekkorom óta érzelmekkel, amiket soha senkinek nem tudtam kiadni... mind1. Időnként megtalálom azt a lányt, akivel szintén boldog tudnék lenni, de nulla hatással vagyok az összes nőre, úgy érzem egyedül fogok meghalni, vagy azon gondolkodom jobb lenne előrébb hozni. Minek akarok holnap felkelni? Minek? Hogy megint szomorú legyek?
2014. máj. 19. 23:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
61%
Ismerős érzések ezek... én leginkább azt sajnálom, hogy a lányok nem értékelik, ha egy fiú kedves és jó hozzájuk, ellenbe, amikor csak a lyukra mentem, akkor bezzeg milyen siekres voltam! Hazudtam nekik össze-vissza, játszottam az alfahímet, simán enyémek voltak, de ha normális kapcsolatra lett volna igényem és jó fiú voltam, akkor egynek sem kellettem, folyton a szívembe gázoltak, megbántottak, dobtak, kihasználtak csak. Mintha a lányok csak a szemét fiúkat tudnák igazán szeretni és értékelni. Olyan szomorú ez, amúgy meg még az is nehezít az életem, hogy csóró és ronda vagyok. Lehet egy-két nap és utcán leszek, vagy épp nem lesz kajára sem pénzem. Nem könnyű, de egyedül még nehezebb, időnként jól jönne egy lelki társ, egy lány, de aztán jön megint az ördögi csapda, ha jó vagyok ők nem viszonozzák, hanem csak belémszúrnak, eldobnak maguktól, kihasználnak, ha szméet vagyok, akkor legalább a testi örömökből kaphatok, de nekem ez már rég nem elég. Gyakran filózok, hogy lemondok az egész életről és elvonulok medtiálni valami kolostorba valahol a Távol-Keleten. Tököm ki van a csajokból.
2014. máj. 20. 00:49
 12/19 BlackSword ***** válasza:
Szerintem másnak sem fenékig fejfel az élete, de ahelyett, hogy sajnáltatnák magukat inkább tesznek azért, h jobb legyen az életük... De sajnáltasd magad, ragaszkodj a butaságaidhoz, de csöndben magadban, mert ez már a te döntésed...
2014. máj. 20. 00:55
 13/19 anonim ***** válasza:

ˇ

27/F vagyok egyébként. Nem a gondolkozásommal van baj. Ha leülök és végiggondolom, tudom hogy hogyan kellene cselekedeni, min kellene változtatni, tudom hogyan kellene hatnom másokra... ezt igyekszem minden áldott nap megcsinálni. De belefáradtam, elegem van. A szívem, mint valami nehéz kő, folyamatosan nyomja a lelkem, vágyom az igaz szerelemre, ami sose jön el, mert az a kevés lány, akibe szerelmes tudnék lenni... nem viszonozzák.ˇ

ezt akár én is írhattam volna

én az egész életbe fáradtam bele, én is próbáltam ˇjobbᡠválni anno, de csak időpocsékolás volt

2014. máj. 20. 01:01
 14/19 anonim ***** válasza:
Menj el bulizni, jobb helyeken normális lányokat is meg tudsz ismerni. Ha nekem nő kell, én mindig ezeken a helyeken vadászom!
2014. máj. 20. 01:05
 15/19 anonim ***** válasza:

Akkor öld meg magad és kész. Kit érdekel? Most minek sajnáltatod itt magad?

Múltkor (1-2 hónapja) mentem vonattal, hirtelen lefékezett a vonat. Jött a kalauz, mondta, hogy elütöttünk egy csávót. Aki akar, leszállhat, mert már majdnem megérkeztünk. Mivel siettem, leszálltam, mentem buszt keresni. Erre kiderült, hogy a hülye kalauz elfelejtett szólni, hogy ott van a hulla is. Szóval megláttam egy kart a fűben. Lógtak belőle ki az erek, vagy mik. Aztán a sínek között megláttam valami masszát, teljesen felismerhetetlen roncs alakot. 10 perccel korábban ez a trutyi még mozgó ember volt. Teljesen ki voltam készülve egy hétig ettől.

Kár, hogy nem te láttad ezt, mert ez a látvány igazából az ilyen b@rmoknak lett volna való, mint amilyen te vagy. Talán nem írnál ilyeneket, hogy öngyilkos akarsz lenni, ország-világnak!... Szánalmas.

2014. máj. 20. 01:14
 16/19 anonim ***** válasza:
ilyesmit éppenséggel én is láttam, csak én még ismertem is az illetőt mikor még egy darabban volt
2014. máj. 20. 01:19
 17/19 A kérdező kommentje:
Azért mert erőt gyűjtök. Vagy azért hogy továbbfolytassam a küzdést vagy azért, hogy eldobjam az életet magamtól.
2014. máj. 20. 08:17
 18/19 BlackSword ***** válasza:

Ugyan kérlek, te csak sajnáltatni akarod magad, aki valóban megteszi, az nem beszél róla, hanem simán megteszi... És nekem ne mond hogy nem igaz, amit írok, mert a magam bőrén tapasztaltam...

Szóval mostmár elég a műsoros szakestből, mert eleve nem volt vicces...

2014. máj. 20. 09:23
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem bántásból mondom, de teljesen hülye vagy. Volt már igazi problémád az életben? Nekem az írásodból nem úgy tűnik. Miért nem találsz örömet a mozgásban pl. lejársz gyúrni de minek, azért mert mások szerint ez jó? Nem vagy komplett. Minek színészkedsz? Az hogy milyen a társasági életed csak rajtad múlik, ezért nem az élet vagy más a hibás csakis te.

A legrosszabb, hogy egyedül nem érzed magad egész embernek és ez elég borzasztó. Senkire nem rakhatod ezt a terhet most szerinted kinek kell egy önállóan létezni képtelen kolonc? Az öngyilkossággal meg nem oldasz meg semmit. Nekem senki ne mondja hogy csak és kizárólag egy párkapcsolatért érdemes élni. Nincs kapcsolatom, kb 1 éve és mégis elégedett vagyok, sőt sokkal jobb egyedül mint egy rossz kapcsolatban (nem véletlenül léptem ki beleőle). nem a szentimetalitás taszítja a lányokat hanem ez a világfelfogás.

Minek holnap felkelni? Magadért te nagyon okos! Előbb magaddal kell tisztában lenni, ha nem szereted és fogadod el magad az életbe nem lesz normális párkapcsolatod.

2014. máj. 20. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!