Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tudok szerelmet erezni?
Figyelt kérdés
De ez nem csak a szerelemre igaz, hanem minden erzesre.
Tudom, hogy rossz dolog, de mikor ranezek egy fiura, akkor nem erzek semmit, hiaba tetszik.
telefonrol irtam, ez az oka az ekezethianynak, bocsi.
2014. máj. 18. 14:39
1/6 anonim válasza:
Azert mert ragorcsolsz
az nem is normalis, hogy ranezel es egybol szerelmes vagy meg huu meg haa..
neparazz, njncs bajod:)
hany eves vagy?
2/6 A kérdező kommentje:
21
2014. máj. 18. 14:50
3/6 anonim válasza:
Hmm... akkor igazad van, ez tenyleg gazos:D
Nincs egy kicsit depressziv, rdektelenseg erzeted a vilag fele? Nem farasztod ki magad tulzottan? Esetleg tul sok szabadido, suru unatkozas, vagy amolyan "mit kezdjek magammal!" eleterzes?
5/6 A kérdező kommentje:
Állandó számonkérés van a suliban, de nyáron, mikor nincs különösebb dolgom, akkor is ez a helyzet.
2014. máj. 18. 15:06
6/6 A kérdező kommentje:
Lány vagyok! :)
2014. máj. 18. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!