Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavaró, ha egy lánnyal nem lehet veszekedni?

Figyelt kérdés

Itt nem az egészséges, érvelős vitákra gondolok, hanem konkrétan a "mindenkivel bajom van és ezt rajtad töltöm ki" kategóriára.

Otthon sajnos annyit kellett vitáznom és harcolnom minden apróságért egész gyerek és tinikoromban, hogy belefáradtam.

Ha látom, hogy kezd eldurvulni a helyzet, veszek egy mély levegőt, és elvonulok (általában a házimunkán szoktam levezetni a stresszt).

Mások szerint ez nagyon rossz, mert ha nem harcolom ki a respektet, a párom csicskának fog nézni.

A barátom az utolsó ember, akivel hangos vitába szeretnék keveredni, ezért vele még inkább óvatos vagyok, ha épp rajta a dili.

Tényleg meg fog unni ezért?

2014. máj. 19. 23:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha rajta a dili, rá kell hagyni, egy idő után lenyugszik és akkor talán értelmesen meg lehet beszélni a problémákat. Ha mar értelmes érveléssel sem tudtok vitázni, akkor baj van. Az én kapcsolatom erre ment rá. Inkább egy kis vita normális érvelés mellett, minthogy elfojtani a gondokat és várni a csodát, hogy történjen válni pozitív változás. :)
2014. máj. 19. 23:36
 12/14 anonim ***** válasza:

nő, és rögtön a hiszti jön fel.

elárulom. az panaszkodik, az próbál beszélni a barátjával, akinek baja van. nem ér neki ilyenkor azt mondani, hogy ne legyen baj, ami baj.

az más, ha a csaj szórakozásból beleköt mindenbe, csakhogy itt a fiú csinálja ezt, nem a lány.

és nem, nem az érvelésre gondoltam. mikor bszogatnak, akkor természetesen nem az a megoldás, hogy az agykapacitásod olyan okosságokra pazarlod, amit ő elintéz egy legyintéssel.

sokan voltak már úgy vele, én is, hogy addig vártak, míg már elviselhetetlen lett. besokalltunk. már nem várnám meg.

és nem vennék részt olyan kapcsolatban, ahol nem vesznek komolyan.

nagyon jól tudják a férfiak, hogy béketűrésre vagyunk nevelve. szerinted kényelmes neki így, vagy változtatni fog magától?

2014. máj. 19. 23:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Magyarul otthon kuss a neved
2014. máj. 19. 23:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Ahogy már utaltak rá az előző hozzászólók, bizony a vitakészség fontos bármilyen kapcsolatban. Nevezhetjük veszekedésnek is, mindegy.

Ha nem állsz ki magadért el leszel nyomva. Nem rosszindulatból, hanem mert néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Honnan tudná, h téged zavar valami?

Ha túlzottan kiállsz magadért, már-már agresszívan, akkor meg sárkány leszel.

E kettő között kellene megtalálni az átmenetet. Nem egyszerű dolog és nem is egzakt. Van akinek van hozzá érzéke és energiája, van akinek kevesebb. Nehéz...

2014. máj. 20. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!