Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró, ha egy lánnyal nem lehet veszekedni?
Itt nem az egészséges, érvelős vitákra gondolok, hanem konkrétan a "mindenkivel bajom van és ezt rajtad töltöm ki" kategóriára.
Otthon sajnos annyit kellett vitáznom és harcolnom minden apróságért egész gyerek és tinikoromban, hogy belefáradtam.
Ha látom, hogy kezd eldurvulni a helyzet, veszek egy mély levegőt, és elvonulok (általában a házimunkán szoktam levezetni a stresszt).
Mások szerint ez nagyon rossz, mert ha nem harcolom ki a respektet, a párom csicskának fog nézni.
A barátom az utolsó ember, akivel hangos vitába szeretnék keveredni, ezért vele még inkább óvatos vagyok, ha épp rajta a dili.
Tényleg meg fog unni ezért?
inkább ezért marad veled
ki a fene kíváncsi egy házi sárkányra?
igen, hármas.
meg fogja szokni, hogy ő tombolhat, nincs bünti.
neked zavaró, hogy ok nélkül bszogat téged. hagyod??
Ha visszaszólok, abból vita lesz, ő kitombolja magát, én meg itt maradok bestresszelve, aztán fél napig nem beszélünk.
Ha teszek rá, látja, hogy nincs közönség, idővel lehiggad.
Egyszer szóltam komolyabban vissza, a fent említett következett be, azóta hagyom inkább.
Én képtelen vagyok felemelni kiáltásig a hangom veszekedéskor...
Ilyenkor úgy néz ki, hogyha felemeli a hangját én akkor is normál hangnemben válaszolok, ekkor ő is belátja, hogy hiába kiáltozik egyoldalúan (ez általában mindenkinél működik), így marad a normál hangerővel történő érvelő vita :)
a hisztizés sosem vezet jóra.
a magad igazáért ne hisztivel küzdj, nem vagy te hisztis hülyegyerek, vagy kislány. lehet észérvekkel küzdeni ha ennyire kiakarsz állni az igazad mellett.
a hiszti a kapcsolat és az irántad érzett tisztelet rovására fog menni.
nekem volt hisztis párom... hidd el, ha nem hisztizett volna még mindig együtt lennénk.
csak nehogy az legyen a vége hogy egyszercsak besokallsz mert mindent elnyomsz magadban
vannak dolgok amiket meg kell beszélni rendesen, ha más nem akkor egy higgadtabb állapotban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!