Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hajt minden 10-en éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hajt minden 10-en éves csaj a pénzre meg a kocsira? Vannak kivételek de nagyon kevés. Mit képzelnek magukról?

Figyelt kérdés
2008. júl. 29. 10:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
valoszinű tényleg a környezettedel van a gáz. például ha disco-ba jársz, annka a 99 százaléka olyan. ha elmész egy rock buliba egy kis helyi pincés elöadásra ott a lányok 100 százalékát nem érdekli a pénz. tehát NE ilyen helyeken akarj csajozni. vagy menjél könyvtárba tt is rengeteg a lány nem is egy van olyan aki jol néz ott ki, és nem hinném hogy egy lyan csaj aki könyvtárba jár azt a pénz érdekelni. tehát a megoldás MÁSHOL probálj csajozni!
2008. júl. 29. 16:50
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

tisztázni kéne, hogy hány éves vagy?

ha zavar, h ilyen lányok is vannak, akkor ezek szerint neked nem nagyon van pénzed. vagy kurva sok van, csak sajnálod rájuk :P

furcsa, de én sosem voltam az milliomos, 18 éves korom óta dolgozok egyetem mellett. viszont sosem éreztem jól magam 1 pénzes pasival. jobb érzés az, h közös erővel és munkával építjük fel a jövőnket, és nem kell folyamatosan azt hallgatnom, h az én lakásomban laksz, az én kenyeremet eszed, az én kocsimmal járkálsz.

nem!

az intelligens lányok képesek megteremteni a saját egzisztenciájukat, és kellemetlen nekik, ha a pasijuk tartja el őket.

gondolkodj el ezen...

2008. júl. 29. 21:42
 13/16 A kérdező kommentje:
28 éves vagyok, és van pénzem de ha oda megyek egy csajhoz azt kérdezi: mit dolgozol? boltvezető vagyok. -nem elég, és rám se néz...-Milyen kocsid van? Van egy Peugeot 206-os, tuningoltam..Na akkor már rámszánnak 1 beszélgetést...Nem értem..
2008. júl. 29. 21:48
 14/16 Mendus ***** válasza:
100%
Nem minden csaj ilyen...csak azok csinálják ezt akik jó körülmények között nőttek fel, TÚL JÓ körülmények között. A normális csaj a belsőt nézi és letudna veled élni akár szegénységben is.
2008. júl. 30. 17:35
 15/16 anonim válasza:

17 éves vagyok, és soha nem ezt tartottam szem előtt. de igazad van, rengeteg ilyen hülye picsa van, vagy mert a gazdagságba született bele, vagy mert pont hogy nem abba, de gazdag akar lenni. az ilyen csajoknak a legnagyobb jövőképük az hogy szoláriumban dolgozhassanak, és nem is fogják többre vinni.

nem kell velük foglalkozni, vannak nomrális lányok is (: csak nehogy bedőlj a szép mosolynak ;)

2008. aug. 4. 16:32
 16/16 anonim ***** válasza:

sztem ha csajnak az első két kérdése az egzisztenciádra vonatkozik, akkor jobb ott lezárni a beszélgetést.

nálam az első kérdés mindig az, h milyen suliba jártál, mi a végzettséged, szereted-e csinálni, stb. és nem az számít, h menni pénze van, hanem, hogy mennyit képes megkeresni. tehát kihasználja-e a lehetőségeit, akar-e előbbje jutni az életben...

nyugi, amúgy nagyon sok olyan faszi is van, aki a csajok pénzére megy. amikor megtudják, h nekem van lakásom, akkor minjárt szebb vagyok egy fokkal...

aki a pénzre hajt, az szánalmas, és annyit sem érdemel h leszard...

ja, és 28 évesen sztem nem a tizenéves lányokkal kéne foglalkozni, hanem olyanokkal, akik már dolgoznak, és van fogalmuk az életről...

2008. aug. 4. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!