Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hajt minden 10-en éves csaj a pénzre meg a kocsira? Vannak kivételek de nagyon kevés. Mit képzelnek magukról?
tisztázni kéne, hogy hány éves vagy?
ha zavar, h ilyen lányok is vannak, akkor ezek szerint neked nem nagyon van pénzed. vagy kurva sok van, csak sajnálod rájuk :P
furcsa, de én sosem voltam az milliomos, 18 éves korom óta dolgozok egyetem mellett. viszont sosem éreztem jól magam 1 pénzes pasival. jobb érzés az, h közös erővel és munkával építjük fel a jövőnket, és nem kell folyamatosan azt hallgatnom, h az én lakásomban laksz, az én kenyeremet eszed, az én kocsimmal járkálsz.
nem!
az intelligens lányok képesek megteremteni a saját egzisztenciájukat, és kellemetlen nekik, ha a pasijuk tartja el őket.
gondolkodj el ezen...
17 éves vagyok, és soha nem ezt tartottam szem előtt. de igazad van, rengeteg ilyen hülye picsa van, vagy mert a gazdagságba született bele, vagy mert pont hogy nem abba, de gazdag akar lenni. az ilyen csajoknak a legnagyobb jövőképük az hogy szoláriumban dolgozhassanak, és nem is fogják többre vinni.
nem kell velük foglalkozni, vannak nomrális lányok is (: csak nehogy bedőlj a szép mosolynak ;)
sztem ha csajnak az első két kérdése az egzisztenciádra vonatkozik, akkor jobb ott lezárni a beszélgetést.
nálam az első kérdés mindig az, h milyen suliba jártál, mi a végzettséged, szereted-e csinálni, stb. és nem az számít, h menni pénze van, hanem, hogy mennyit képes megkeresni. tehát kihasználja-e a lehetőségeit, akar-e előbbje jutni az életben...
nyugi, amúgy nagyon sok olyan faszi is van, aki a csajok pénzére megy. amikor megtudják, h nekem van lakásom, akkor minjárt szebb vagyok egy fokkal...
aki a pénzre hajt, az szánalmas, és annyit sem érdemel h leszard...
ja, és 28 évesen sztem nem a tizenéves lányokkal kéne foglalkozni, hanem olyanokkal, akik már dolgoznak, és van fogalmuk az életről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!