Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok ha a párotok elhagyjna titeket azért mert van rajtatok súlyfelesleg?

Figyelt kérdés
2014. máj. 19. 19:32
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:

Igen ezt jó lenne tudni, hogy hogyan ismert meg téged, hogy akkor még karcsú voltál?? Vagy már ilyen.

- Mert ha akkor karcsú voltál akkor Kenzo úrnak van igaza.

- De ha akkor is ilyen súlyban voltál akkor a pasid egy gyökér.

2014. máj. 19. 19:45
 12/46 A kérdező kommentje:
Nem voltam vékony, igazából mikor megismert +13kilóval voltam több...még szeretnék fogyni egy 15őt mindenképp de örülnék 20nak :/ szal lényeg h mellette kezdtem el fogyozni :/
2014. máj. 19. 19:48
 13/46 anonim ***** válasza:
100%
Ez esetben egy f***aszfej volt. :)
2014. máj. 19. 19:49
 14/46 Költőnő? ***** válasza:

o.O

Kezdem végképp nem érteni:)

2014. máj. 19. 19:49
 15/46 anonim ***** válasza:
100%
akkor menjen a fenébe
2014. máj. 19. 19:51
 16/46 anonim ***** válasza:
73%

11 Kenzo urnak nincs igaza, mert egy emberrel történhetnek tragédiák, ami külsőre időlegesen torzithatják. No már most az ember a társát(már ha szereti) akkor torzan is szereti, áés igyekszik minden erejével az illető mellett állni, míg az vissza nem tér a torzulásból.

Gyerekek, veletek egyetlen óriási probléma van. míg nem történik veletek egy tragédia, azt hiszitek, hogy sebezhetetlenek vagytok, és minden igy marad, ahogy most. Pedig az élet mindannyiotok orrára tud fricskát nyomni. Olyan fricskát, ahol és amiben kiderül, ki az aki ember, és ki az aki társ, és ki az aki csak egy szimpla selejt, mert sem társ, sem ember, csak egy hátráltató tényező.

2014. máj. 19. 19:51
 17/46 A kérdező kommentje:
Igazából megbeszélük, h most elkezdek fogyozni és így összejön velem(az arcom tetszett neki nagyon meg a "belsőm") viszont az elmúlt hetekben beteges voltam és nem nagyon törödtem a fogyival, s ezzel magyarázta , h szerinte nemfog menni nekem meg ilyenek...:/
2014. máj. 19. 19:52
 18/46 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy megszabadultál tőle. De most holt komolyan.
2014. máj. 19. 19:54
 19/46 A kérdező kommentje:
Én mindent megteszek azért , hogy fogyjak, csak elkaptam egy vírust...és nem tudtam sportolni mert igazából kajálni se nagyon :/ és ez is baj volt h lázasan miért nem sportolok...pedig komolyan még akkor is mérlegeltem meg minden , de egyszerűen arra nem volt energiám, h kimenjek a kertbe...:/ mert bármit ettem kijött :/ 10napig...és teljesen kivolt rám akadva emiatt h miért fekszek, mozognom kéne :/
2014. máj. 19. 20:00
 20/46 anonim ***** válasza:
21 Kérdező!!!!!! Basszus ha 2 évig nem tudnál belőle kilábalni akkor itt ott kéne állnia melletted szívvel lélekkel. A r. életbe értsd már meg.
2014. máj. 19. 20:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!