Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Tényleg túl sokat eszek?
táncolj
poénon kivül ez hatalmasat lenditene, mert a mozgásod kecsesedne és a súlyodból is adnál le
ismerösöm högly 120 kiló volt és fél évig táncolt 30 kilotol szabadult meg :)
Szerintem jó vagy ahogy vagy, nem vagy kövér, esetleg ha tényleg fogyni akarsz akkor egyél salátát vagy csökkentsd a kaja adagodat egy kicsit, ezzel minden nap egy lépéssel előrébb leszel!
A férjeddel meg... hát, csak valamit/valakit (jelen esetben téged) piszkálni akar valószinüleg azért, hogy ne érezze olyan esetlennek magát a helyzetéből itélve (az alapján amit leirtál).
ma 15:46
butaság lenne salátával tömnie megát hiszen nem biztos hogy körmöt reszel napi 8-12 órában az irodában és ha fizikai munkát végez akkor a salát nem tudja neki megadni azt a tápanyagmennyiséget amivel kihuzná magát egész nap.
szóval lusta vagy és nem tudod mit csinálhatnál ha azt mondja úgy is gondolja dagivagy meg egy férfinek mint nekem is kiábránditó tud lenni ha egy nő kövér ... nos mit tehetsz bár egyáltalán nem bonyolult pár perc olvasást igénylene
egyél töbször keveset amelett h több energiád lesz a szervezeted sem kapcsol vész üzemsódba h minden kalóriát eltároljon..
kerüld az egyszerü szénhidrátokat mint akifli mert a kalórán kívül nincs benne tápanyag meg a benne lévö egyszerü szénhidrát se jó egyél teljes kiőrlésút
egyél egészségesebben és több energiád is lesz
a sport meg nem árt de a lustaság igen és még energiád is lesz tőle a vérnyomásod is stabilzálja ajánlom a bicigliést egy 20 perc az elején nem is soksz de mozogsz is az nem sok meg később lehet emleni ...
1.: Hát, majd átgondolom, bár nem vagyok az a táncos alkat, és nincs túl sok szabadidőm, de köszönöm a tippet.
2.: Nincs hormonális problémám, se nem hazudok. Az van, hogy régen 26 kilóval több voltam, és most már ennyi lettem, de úgy látszik ez még mindig nem elég...
3.: Hát, én ugyan még nem szültem, úgy vagyok ennyi... Komolyan veszem a beszólását, csak egyrészt marha rosszul esik, másrészt meg már nem tudom mit csinálhatnék még, hogy fogyjak, de ne is purcanjak ki...
4.-5.: Hát, idegességből nem szoktam enni. Az a helyzet, hogy azért eszek már ilyen keveset, mert nem merek enni a beszólásai miatt... Igen, ahogy az 5-ös válaszoló írta, fizikai munkát végzek (nem irodait), és én sem hiszem, hogy a saláta életben tartana... De azért köszönöm mindenkinek a tanácsokat és a biztató szavakat. Azért majd próbálkozok, és remélem leszáll majd rólam, főleg, ha végre dolgozni fog. Csak tudni akartam, hogy ez a mennyiség tényleg sok kajából...vagy hogy tehetnék még e valamit úgy, hogy azért ne ájuljak be munka közben...
utolsó előtti: kenyeret és cukrot nem eszek... nincs is itthon...
utolsó: nem hinném, hogy lusta lennék, de ez is egy vélemény... Akkor majd a 6 napos munka és háztartás vezetés mellett nekiállok bringázgatni, köszönöm a tanácsot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!