Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Tényleg túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Tényleg túl sokat eszek?

Figyelt kérdés
A férjem egy ideje azt kezdte el mondogatni, hogy annyit eszek, mint egy férfi, és jó lenne csökkenteni az adagot... Meg hogy elkezdhetnék itthon tornázni. A tornázásról annyit, hogy gyalog járok be dolgozni, és elég nehéz (fizikailag megterhelő) melóm van, ő viszont (speciális helyzet miatt) nem dolgozik és előreláthatólag még kb. 2 hónapig nem is állhat munkába. Én eléggé lefáradok a mindennapos gürcöléstől, és marhára nincs hangulatom még neki állni tornázgatni. A kajáról pedig annyit, hogy naponta 2-szer eszek, reggelit meg "estebédet", reggelire egy májkrémes kiflit általában, "estebédre" meg egy tál főtt kaját. Tudom, hogy van rajtam felesleg, de nem tudom, hogy mit csinálhatnék még... 72 kg 170 cm vagyok.

2013. márc. 22. 15:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%

Mégis mit vársz itt akkor? Valaki azt mondja hogy egyél medvedisznóemberbélsárkivonatot felhigítva egy kis tvájlájtfőszereplőspermával és akkor hipphopp 55kilós leszel?

Én speciel a szénhidrát diétát ajánlanám, teljesen vond meg magadtól a szénhidrátot.. No kenyér, no rizs, no tészta, stb olvass utána! De emellett egyél sokat, ugyanúgy mint eddig! Gyümölcs is ok.. Ne egyél 7után! Ha emelett ne mozogsz semmit, 2-3 hónap alatt 5kiló mínusz.. Ha sexeltek minden nap akkor 7..

Reggelire ehetsz szénhidrátot, pl egy kifli még ok, bár szerintem cseréld le abonettre a kiflit.. Emelett igyál sokat, és ha belefér az idődbe menj el kocogni ha ráérsz.

Remélem hasznos amit írtam

2013. márc. 22. 16:27
 12/14 anonim ***** válasza:

"Az van, hogy régen 26 kilóval több voltam, és most már ennyi lettem, de úgy látszik ez még mindig nem elég... "

Szóval nem híztál, hanem fogytál és most kezd b...szogatni. De s...ggarc!

Amúgy meg talán próbáld meg csökkenteni az üres kalóriákat. Kevesebb zsír, kevesebb szénhidrát, de azért ne hagyd el teljesen a szénhidrátot, hosszútávon nem jó.

Hétvégenként eljárhatsz kocogni, táncolni, bringázni, esetleg barátokkal is. Vagy szerezz be egy szobabiciklit és tekerj azon. Ha sok a házimunka, az a drága jó ember férjed majd kicsit többet segít, úgyis otthon b...ssza a rezet.

2013. márc. 22. 17:30
 13/14 anonim ***** válasza:

te éhezel... inkább egyél vmi normális kaját, ne kiflit májkrémmel és nem zsírosodsz el.

body.builder.hu -n nézd meg mik a jó kaják

2013. márc. 22. 19:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat és tanácsokat, igyekszem megfogadni. :)
2013. márc. 24. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!