Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Édeshármas. Képes leszek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lillus0501 kérdése:

Édeshármas. Képes leszek utána is vele lenni?

Figyelt kérdés

26L vagyok. Jó pár évvel ezelőtt, volt egy olyan srác az életembe,akivel nem voltunk szerelmesek egymásba, de a szex jól működött. Sok mindent kipróbáltunk együtt, édeshármast is, mindkét felállásban (2L-1F,2F-1L). A lényeg, 1 éve van egy barátom, aki nagyon fontos nekem. Felvetette ő is ezt az édeshármast, mert ő még nem próbálta. Nemrég regelt chat.hura is, hogy hátha ott találunk vkit.. Igazából félek ettől az egésztől. Mármint még ha le is fekteténk szabályokat, pl. ne dugja meg a másik csajt, attól még menet közben a hév miatt átíródhat, és egyre inkább úgy érzem, ha ez megtörténne köztünk, nem tudnék vele lenni, akármennyire klassz vagy szar lenne az édeshármas.

Próbáltam elmagyarázni neki, hogy amikor én kipróbáltam senki részéről nem volt érzelem, és teljesen más volt, mint így. Ha nem szeretném, nyilván nem érdekelne, hogyan dugna meg egy másik csajt, de szeretem, és vele élek együtt..

Ezt mondtam is neki, erre azt válaszolta, hogy most ezen ne gondolkodjak, inkább a vizsgaidőszakomra koncentráljak, és biztos nem néznék rá másként az édeshármas után.

Mit gondoltok van alapja a félelmemnek, arra nézve, hogy megváltoznának iránta az érzelmeim, és lehetséges, hogy nem tudnék vele tovább együtt lenni?

Ilyen érzelmi háttérrel van értelme belemennem?

Nem akarom, hogy azt érezze, maradi és prűd vagyok, de félek, hogy tönkre mehet a kapcsolatunk.

Nem tudom, mennyire lenne fair vele közölni, hogy közel sem biztos, hogy képes leszek ezt megtenni vele, DE ha igen, akkor elképzelhető, hogy utána szakítanék. Vagy ezt simán így megmondhatom és rajta áll a dolog, hogy így is tovább keresi e ?!

2014. máj. 18. 21:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
fájdalmas döntés kérdező, de igazad van. Szerintem sem működhet így a dolog. Kitartást kívánok, tudom nem könnyű.
2014. aug. 16. 07:37
 12/17 anonim ***** válasza:

Ugyanígy jártam én is, ráadásul pont a névnapomon vetette fel az utcán sétálva, hogy lehet-e egy kérdése.. gondoltam magamban na ez jól kezdődik!.. kipróbálnánk a hármast? Konkrétan pánikrohamot kaptam, hogy felhozta, álmomba nem gondoltam volna, nem azért mert rózsaszín köd hanem mert még ő fogadtatta meg velünk a villamoson karácsony tájékán forralt borozás után, hogy soha senki mással ne csináljuk csak egymással. Aztán kitalálta a nyílt kapcsolatot élménybeszámolók nélkül, majd legyen szakítás, de ne tiltsam sehol se le, mert célzott hogy visszaszerezne.. aztán visszaadtam neki a majd egy hónapig tartó szívtörést 1-2 nap alatt(nem megcsalással), aztán azóta megértette mit okozott nekem és másképpen lát és gondol mindent, mondta is meg nagyon meglátszik rajta,tettein is.

20L

2014. szept. 29. 10:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, remélem megoldódik ez nálatok úgy hogy mindkettőtöknek jó lesz ami lesz vagy nem lesz :)
2014. szept. 29. 10:23
 14/17 A kérdező kommentje:

Nálunk teljesen más a helyzet :( Azt mondta kiürült a fantáziája, és szüksége van új impulzusra. Belementem, bár még nem történt semmi tényleges, csak az, hogy feljár esténként chatre és egy társkeresőre, mondván hátha talál valakit. Egyik este kérdezte, hogy én miért nem megyek fel? ill,úgy érzi, én is is akarom úgy, mint ő. Na igen, én fantáziálok róla, de a valóságban nem szeretném megélni.

Javasoltam neki, hogy menjen el pszichológushoz, mert nála, az általa mondott szexuális fantázia eltűnés, illetve az, hogy képtelen bennem elmenni - minden kapcsolatánál ez volt, az első 2-3 hónapban oké, azt "semmi" - nem most és nem ebben a kapcsolatában kezdődött.

Egy alkalommal, amikor részegen átment az anyukájához elmondta mindezeket neki.. anyukája is pszichológust javasolt, azt mondta, elmegy... Én viszont úgy érzem néha, mire ő túljut ezen, és megoldódik a lelki problémája nem leszek mellette. Nehéz úgy tennem, hogy minden oké, és a világ legtermészetesebb dolgai ezek amiket ő kér tőlem, ill. amik vannak a kapcsolatunkban...

2014. okt. 4. 00:24
 15/17 A kérdező kommentje:
javítom: * " úgy érzi én nem annyira lelkesedem az ötletért, mint ő"
2014. okt. 4. 00:25
 16/17 anonim válasza:
Ha mind a ketten akarnátok,akkor ez egy csodás dolog egyébként!Viszont itt nem erről van szó,úgy hogy felejtsd el szerintem, ha kell a pasit is. Ne engedj neki! Ha ő is hajlandó lenne be engedni még egy pasit az ágyatokba,akkor ő is azt érezné talán amit te. Egyébként ha a harmadikat tudjátok érzelem mentesen kezelni,akkor tuti jó lesz! Ameddig viszont csak nővel akarja,ADDIG NE MENJ BELE!Tanuljon meg ő is adni.
2015. jan. 2. 18:58
 17/17 Otrodon válasza:
0%
Jobb egy anál ma, mint holnap egy se.
2015. júl. 7. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!