Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Édeshármas. Képes leszek utána is vele lenni?
26L vagyok. Jó pár évvel ezelőtt, volt egy olyan srác az életembe,akivel nem voltunk szerelmesek egymásba, de a szex jól működött. Sok mindent kipróbáltunk együtt, édeshármast is, mindkét felállásban (2L-1F,2F-1L). A lényeg, 1 éve van egy barátom, aki nagyon fontos nekem. Felvetette ő is ezt az édeshármast, mert ő még nem próbálta. Nemrég regelt chat.hura is, hogy hátha ott találunk vkit.. Igazából félek ettől az egésztől. Mármint még ha le is fekteténk szabályokat, pl. ne dugja meg a másik csajt, attól még menet közben a hév miatt átíródhat, és egyre inkább úgy érzem, ha ez megtörténne köztünk, nem tudnék vele lenni, akármennyire klassz vagy szar lenne az édeshármas.
Próbáltam elmagyarázni neki, hogy amikor én kipróbáltam senki részéről nem volt érzelem, és teljesen más volt, mint így. Ha nem szeretném, nyilván nem érdekelne, hogyan dugna meg egy másik csajt, de szeretem, és vele élek együtt..
Ezt mondtam is neki, erre azt válaszolta, hogy most ezen ne gondolkodjak, inkább a vizsgaidőszakomra koncentráljak, és biztos nem néznék rá másként az édeshármas után.
Mit gondoltok van alapja a félelmemnek, arra nézve, hogy megváltoznának iránta az érzelmeim, és lehetséges, hogy nem tudnék vele tovább együtt lenni?
Ilyen érzelmi háttérrel van értelme belemennem?
Nem akarom, hogy azt érezze, maradi és prűd vagyok, de félek, hogy tönkre mehet a kapcsolatunk.
Nem tudom, mennyire lenne fair vele közölni, hogy közel sem biztos, hogy képes leszek ezt megtenni vele, DE ha igen, akkor elképzelhető, hogy utána szakítanék. Vagy ezt simán így megmondhatom és rajta áll a dolog, hogy így is tovább keresi e ?!
Emberfüggő szerintem.Én eleve bele se mennék ilyesmibe,még ha +1 lányt akarna bevenni akkor sem.
Ha pedig lenne párom és felhozná,akkor ki is raknám,mert ha nem vagyok elég neki az ágyban,akkor nem engem keres és felesleges egymás idejét rabolni,mert rövid az élet.
Szerintem az ilyen kísérletezések a legtöbb kapcsolatot hazavághatják,mert elkezdődnek a féltékenykedések.Ráadásul senkinek nem esik jól,ha a párja valaki mással fekszik le.
23/F
Tud róla, hogy nekem volt korábban ilyen kaladom. És pont emiatt, mert elmondtam neki anno, egyre inkább rá van kattanva. Mindig azzal jön, hogy addig nem fog megnősülni, amíg ezt nem éli át...
Mondtam neki, annyit értem el, hogy elnapolta a "dolgot" július-augusztusra.., de szerintem közel sem fogta fel a mondanivalóm lényegét.
Az a baj szerintem, hogy hiába volt sok lánnyal sok vágyát nem élte ki ellentétben velem. Nekem nem sok kapcsolatom volt, inkább ilyen-szexbarátság, de mindent kipróbáltam, amit valaha ki akartam próbálni, így nekem semmi nem hiányzik már. Legalábbis harmadik fél nem.
Egyetértek azzal, hogy érzelmek nélkül lehet ezt normálisan kivitelezni, mindenféle utólagos érzelmi-kapcsolati sérülés nélkül.
6 : Egyszer viccből felvetettem neki, hogy mit szólna a 2F 1 L felálláshoz.. azt az arcot, amit akkor vágott, míg élek nem felejtem el.
Röviden, tömören, szó sem lehet róla.. Legalábbis az ő véleménye szerint.
A történethez hozzátartozik, hogy biszexuális vagyok, nem divatból vagy épp a pasim kedvéért, hanem ilyen vagyok és kész.
Emiatt is van annyira rákattanva a hármasra..
Szerinted ez a részéről szerelem?
Pál Apostol első levele a korintusiakhoz.
A szeretet türelmes, a szeretet jóságos,
A szeretet nem féltékeny,
Nem kérkedik, nem gőgösködik,
Nem tapintatlan, nem keresi a magáét,
Haragra nem gerjed, a rosszat föl nem rója,
Nem örül a gonoszságnak,
De együtt örül az igazsággal.
Mindent eltűr, mindent elhisz,
Mindent remél, mindent elvisel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!