Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátság extrákkal? Tapasztala...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrákkal? Tapasztalatokat kérek

Figyelt kérdés
van egy srác akivel hónapok óta találkozgatok, minden olyan mintha együtt lennénk,mégis azt mondja hogy nem akar kapcsolatot.de közben meg úgy viselkedik mintha akarna.(minden nap beszélünk, minden héten talákozunk)véleményeket és tapasztalatokat várok.lehet ebböl még valami? érdemes ilyen barátság extrákkalba belemenni?
2014. máj. 18. 19:49
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
nem tudom mit csináljak,nem tudom elengedni, és naivan várom, hogy lehet meggondolja magát,vagy ha majd fog akarni valakit,akkor az én leszek.
2014. máj. 18. 21:06
 22/25 anonim ***** válasza:
Nem szabad így belemenni...jól megfogod majd szenvedni az tuti.
2014. máj. 18. 21:38
 23/25 anonim ***** válasza:

én is voltam ilyen helyzetbe, jól kijöttünk a sráccal, minden nap beszéltünk, voltak "extrák" persze ő is ezt mondta h nem akar semmi komolyat...aztán ez ment pár hónapig ...persze én is kezdtem érzéseket táplálni iránta, konkrétan szerelmes lettem, de nem mondtam el neki, aztán egyszer csak vége lett...ez volt 7 éve...utána volt egy idő amikor tartottuk a kapcsot de már "extrák" nélkül", aztán X ideig semmi, akkor megint tartottuk, szintén extra nélkül...de őszintén bevallva sz@r amikor beszélünk mert nosztalgiázik h milyen jól elvoltunk aztán jönnek elő az érzelmek :/ most is ebben a cipőben vagyok, h összezavart megint...

L24

2014. máj. 18. 21:51
 24/25 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzet....ha személyesen találkozunk lobog a láng, fél méterről is érezzük a kémiát, őrülten csókol....de amúúgy minden túl bonyolult neki, megijedt, hogy szerelmet vallottam neki, ő nem akarja nehezíteni az életét, erre neki nincs ideje, nem akar összetörni stb....de amikor találkozunk akkor tűzijáték!! Én ezen nem tudok kiigazodni, mert ha együtt vagyunk, olyanok vagyunk mint két őrült tinédzser. A baj az, hogy taktikát váltott és már csak facebookon váltunk pár szót, mert még a találkozás is bonyolult...Épp ésszel tudom, hogy el kéne engednem...de mindig eszembe jutnak az együtt töltött pillanatok :(
2014. júl. 28. 15:30
 25/25 anonim ***** válasza:

Hogy alakult a dolog? Nekem is volt ilyen. Egy évig húztuk, beleszerettem, de nem akart sosem kapcsolatot, pedig úgy viselkedett, mindenkinek bemutatott, befogadott az életébe, nem csak a szexről szólt (azért maradtam vele), de soha nem vállalta fel kapcsolatként.

Mellette csajozott is.

Amíg megteheted érdemes kiszállni.

2014. okt. 1. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!