Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal? Tapasztalatokat kérek
én is voltam ilyen helyzetbe, jól kijöttünk a sráccal, minden nap beszéltünk, voltak "extrák" persze ő is ezt mondta h nem akar semmi komolyat...aztán ez ment pár hónapig ...persze én is kezdtem érzéseket táplálni iránta, konkrétan szerelmes lettem, de nem mondtam el neki, aztán egyszer csak vége lett...ez volt 7 éve...utána volt egy idő amikor tartottuk a kapcsot de már "extrák" nélkül", aztán X ideig semmi, akkor megint tartottuk, szintén extra nélkül...de őszintén bevallva sz@r amikor beszélünk mert nosztalgiázik h milyen jól elvoltunk aztán jönnek elő az érzelmek :/ most is ebben a cipőben vagyok, h összezavart megint...
L24
Hogy alakult a dolog? Nekem is volt ilyen. Egy évig húztuk, beleszerettem, de nem akart sosem kapcsolatot, pedig úgy viselkedett, mindenkinek bemutatott, befogadott az életébe, nem csak a szexről szólt (azért maradtam vele), de soha nem vállalta fel kapcsolatként.
Mellette csajozott is.
Amíg megteheted érdemes kiszállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!