Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha szépen kérnélek titeket, írnátok magatokhoz nekem egy használati utasítást?
25 éves srác vagyok.
Minden ismerkedésem és randim eddig azzal fejeződött be, hogy már vagy az első, vagy másodikon, ritkább esetben ha volt harmadik randi, akkor ott, de az volta válasz a nők részéről, hogy: "Legyünk csak barátok."
Nem vagyok a tipikus nőcsábász, abszolút nem is vonzanak az egy éjszakás nőcikék! Őket bárki megkaphatja, bennük nincs kihívás.
Próbálok velük kedves, előzékeny lenni, a visszajelzésekből ítélve nem vagyok csúnya, sőt, voltak igencsak pozitív visszajelzések, bár ezt nem szeretem leírni, mert nem vagyok az a tipikus önfényező srác.
Első randikon mindig én fizetek, ha van második, akkor max felesbe. Mit csinálok rosszul?
Illetve nem csak én. Haveri körben is panaszkodnak sokan, hogy össze akartak jönni lányokkal, és nekik is ugyanez, a csaj meg később egy olyan pasival volt együtt, akin nyíltan látszott, hogy lenézi a nőt, nem tiszteli, és csak dugásra használja.
Élő példa: nemrég egyik haver össze akart jönni egy lánnyal, aki előtte 1 hónappal szakított a barátjával. Már majdnem megvolt neki (csók már rég, már az azon túli dolognál jártak), mikor a csaj visszahúzódott, majd elment. Utána 2 nappal átment hozzá haverom egyszer beszélni, kiderült, hogy újra összejött a volt barátjával (mikor átment haver, éppen sírt a csaj, és pont a barátja miatt, mert hogy hogy beszélt vele, és hogy kiosztotta), de nem hagyja ott, mert szereti, és szüksége van rá!
A jó fej, szerető pasik, akik tisztelnek és megbecsülnek benneteket, azok mindig a barát kategóriában kötnek ki, aki meg lekezelően bánik veletek, szinte megaláz, csak a a dugásra kelletek neki, abba meg tíz körömmel kapaszkodtok.
Mit akartok, ti nők? Lehet én vagyok túl elmaradott, de nem fogom fel, hogy miért van ez!
Értelmes válaszokat várok!
Kort és nemet írjatok, ha nem gond!
Minden nő mást akar.
Van aki azt szereti ha a pasi romantikus,kedves,humoros,vagy megértő.
Van olyan lány aki utálja a romantikát és a túlzott kedvességet.
#9 - Persze, hogy magamtól! Illetve nem egészen, segített benne az élettapasztalat!
Voltam én is abban a helyzetben, mint a drága kérdező, hogy próbáltam jó pofizni a nőkkel, de mind nagy ívben tojt rám. Egyszer azt mondtam, itt van vége! Mióta tárgyként tekintek rájuk, és félvállról veszem őket, sokkal sikeresebb vagyok.
Mostani barátnőmet úgy szedtem össze, hogy mikor először közeledett felém, azt mondtam neki: "Húzz innen a fa**omba!" - nem túlzok, ez volt szó szerint.
Azóta ha valami marhaságot csinál, ő kér elnézést. Két hete összevesztünk, hazazavartam (kb. 3-4 km van köztünk városon belül). Mikor 2 óra múlva megpróbált felhívni, kivártam, míg lesz olyan 40 nem fogadott hívásom, utána felvettem. Azt mondtam neki, hogy ha 15 percen belül itt lesz, akkor foglalkozok vele, ha nem akkor hagyjon. Alig 10 perc múlva itt volt biciklivel, még ki se fújta magát, már cuppant rá a farkamra, és a 4. után megkérdezte, hogy szívjon ki ötödszörre is? Mondom ha te bírod, rajtam nem múlik!
Nem kell elhinni, én csak leírtam amit akartam, és ami az én tapasztalatom.
#12 - "Mióta tárgyként tekintek rájuk, és félvállról veszem őket, sokkal sikeresebb vagyok." - soha nem tudnék ilyen lenni, és nem is akarok, mert nekem nem minden nő kell.
Nekem csak egy kellene, akivel kölcsönösen szeretjük és tiszteljük egymást.
Olyan elérhetetlen vágy ez?
12es, mivel normál nőknek nem jöttél be, a paraszttá válásod után a lelkisérült/irányításra vágyó nőket könnyebben fel tudtad szedni, mert nekik kb csak ennyi kell.... a normális nőknek pedig több dologban kell megfelelni (most nem a pénzre meg izmokra gondolok, NORMÁLIS nőket írtam)
na de gratulálok, hogy neked megfelel egy ilyen kapcsolat. végülis mindenki jól jár
15# - normális nő? pfff... akkor nézzük már meg milyen is az említett normális nő:
Kell neki egy kisfiú, aki kinyalja a valagát széltében hosszában, de mikor este a fiúcska megkívánna egy kis testi örömöt, akkor: "Jaj szívem, most nem! Fáj a fejem."
A kisfiú meg beveszi, de ha tájékozottabb lenne, tudná, hogy az orgazmuskor felszabaduló endorfin a legjobb fájdalomcsillapító (és igen, első sorban fejfájásra, mert ott szabadul fel a legtöbb).
Még egy: "a paraszttá válásod után" - elgépelted! a FÉRFIvá válásomat akartad írni, nem? ;)
nem férfi vagy, hanem egy kisfiú. egy paraszt kisfiú.
és a leírásod alapján fogalmad sincs milyen egy igazi nő, szóval ezt hagyjuk is.
Mondj, amit akarsz.
Nekem ez így jó, mert így ha én azt mondom, hogy szex, akkor csak a kérdés megengedett, és az is annyi:
"Hányszor?" és/vagy "Hol?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!