Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, van olyan, hogy azért nem kezdeményeztek egy csajnál mert túl jónak tartjátok magatokhoz?
Figyelt kérdés
Nem magam miatt, csak úgy.
amúgy kort,nemet légyszíves.
2010. nov. 3. 08:52
1/6 anonim válasza:
van...
mert én 17 éves fejjel ugy h dubstepet halgatok nem megyek oda 1 diszkós csajhoz aki jól néz ki mert vagy lekoptat vagy ugysem jönne ösze mert nem halgatunk ugyanojan zenét
17/f (a gyengébbek kedveért)
2/6 A kérdező kommentje:
17L dubstep(L) :D
Nekem is nagyon fontos a zenei ízlés, de nemhiszem hogy minden lánynak ennyire számítana...
2010. nov. 3. 09:06
3/6 anonim válasza:
én nem izgulok ezen, vagy bejön vagy nem :D ha sikerült akkor király, ha nem akkor megyek a következő csajhoz x'D "csak úgy lőhetünk gólt ha labdába rúgunk" ;)
18/F
4/6 A kérdező kommentje:
ígyvan
2010. nov. 3. 09:30
5/6 anonim válasza:
Mindenki hülye, csak más-más téren. Oda kő menni és kész!
6/6 anonim válasza:
Igen van. ha valaki valóban párt keres magához hasonlót próbál találni persze ez füg az egyén "önértékelésétől" is. mindenesetre magamból kiindulva átlagos 23/F vagyok dolgozok tervezgetem a jövőmet nincs semmi kissebségi kompleszumos mégis abból indulok ki ha látok egy bombajó nőt tökéletes életéhez egy tökéletes hercegkel nem pedig én. valószínűleg az előző hozzászólónak van igaza mégis a nagytöbség azért szerintem nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!