Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a pasim. Ti mit tennétek?
Ha az én pasim ilyet tenne,azon nyomban otthagynám.De nem mondanám el,hogy mért,vagy mit tudtam meg és kitől,hanem csak úgy eltűnnék az életéből,még egy üzenetet se hagynék neki.És nehéz lenne,biztosan,de nem tudnék ránézni,azok után,hogy megcsalt.
Viszont,ha neked ez így nem megy,mondd el neki nyugodtan,hogy mit tudsz,és kitől,és hagy ott.Nem vagy senkinek a rongya,hogy elővegyen ha kellesz,ha meg másra van kedva,csak félretegyen...Mondjuk én azokat a "barátokat" nem értem,akik tudták,de neked nem mondták el...
Nem sok jó származhat abból,ha folytatod a kapcsolatot vele,mert azzal a tudattal kéne élned,hogy megcsalt,és mivan ha megint megteszi(még ha meg is igéri,hogy nem fogja).Szerintem neked se lenne úgy jó,nemde?
Mert én azt akarom, kavarni akarok a háta mögött mindenkivel, hogy ő is azt érezhesse, amit én
szerintem nem nagyon érdekelné a dolog. nem is szeret, akkor neki tök mindegy, hogy te kivel kavarsz
de most süllyedjek le az ő szintjére?
inkább ne, csak lejáratod magad. hagyd ott a fenébe és éreztesd vele, mekkora szemét. mond neki, hogy "tudom mit tettél" és akkor minden megfordul a fejében, amit csak elkövetett, de te mégse mondtad ki, hogy melyikre gondoltál :P
21/L
Drága kicsi Lányzó!! ha meg hallgatód öreg az bikát akkor ott hagyod a r*kba és úgy el húzol az életéből ahogy kell NE keresd, NE HÍVD , FELEJTSED EL NAGYON gyorsan menj és pasizzál ahogy KELL!! annál rosszabb nem lesz ennek a görénynek ha más fickóval lát XD hidd el !! F/23
Üdv:.AZI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!