Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fájt amikor ezt elmesélte? És miért fáj még mindíg?
Ma a szexről beszélgettünk a barátommal.
Ő 19 éves, én 16 vagyok, és 2 hónapja vagyunk együtt.
Elmesélte, hogy Ő 17 évesen volt először lánnyal, és a lány akkor fiatalabb volt tőle, még is a csaj mondta neki, hogy bízza rá magát, majd ő irányitja...
Nem tehetek róla, de amikor ezt elmondta egyszerűen felfordult a gyomrom... és fájdalomként hasított belém a féltékenység, ahogy elképzeltem, hogy a csaj ügyködik rajta... és... nagyon rossz volt a gondolat, nemtudom elmagyarázni. Én még szűz vagyok, ezt Ő is tudja. Emiatt pluszba még kisebbségi érzetem is támadt, pedig Ő szép dolognak tartja, hogy ennyi idősen még érintetlen vagyok.
De egymás után jöttek elém a képek... és egyre jobban remegtem, mert olyan furán éreztem magam... végül a mosdóba kötöttem ki, mert azt mondtam neki, hogy mosdóba kell mennem... és ott kitört belőlem a sírás:S
De akkor is ugy fájt ez az egész sztori... :S:(
Veletek történt már hasonló? Ugyértem átérzitek, hogy mire gondolok? (Bunkók kíméljenek) Köszönöm szépen.
mit foglalkozol ezzel? most veled van,teged szeret,ennyi :D
termeszetes,hogy elfogott a feltekenyseg de majd te fogsz rajta ugykodni ;))
Először is köszönöm a normális, és átérző válaszokat.:)
Másodszor, az utolsó kérdésére válaszolva... Tény, hogy nem az volt a célja, hogy féltékennyé tegyen! Mert totálisan belém van esve, és énis kezdek belezúgni!!! És különleges ami köztünk van... Csak néha mesélünk egymásnak a régi csalódásokról, hogy ne legyen nagy titkunk egymás előtt, és mindent meg tudjunk beszélni.
Én firtattam, hogy mondja el, hogy hogy történt ez vele, és el is mondta, nincs titka előttem. Csak éppen azt nem gondoltam volna, hogy ez engem ennyire felkavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!