Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnál még egy esélyt az exbarátodnak/barátnődnek ha még mindig nem közömbös a számodra?
Az esetemben igazából nem is nevezhetem exbarátnak,mert csak 1,5 hétig "randiztunk" (előtte kb 2 hétig msn) mikor "szakított" velem az egyik kolléganője miatt aki iránt hirtelen fellángolt:S akkor még ő is meglepődött h milyen lazán kezeltem a döntését..nem akartam h lássa rajtam mennyire fáj..viszont most 4 hónap után hirtelen újból felbukkant leveleket küldözget - h mennyire megbánta..mekkora barom volt,bocsássak meg neki,stb..ha a szívemre hallgatok akkor újrakezdeném..mert vele volt az első csókom és még mindig szeretem,vonzódok hozzá..viszont ha az eszemre,akkor tudom h nem tudnék megbízni már benne..:S vagy hagyjam még egy kicsit teperni utánam elégtételül? csak mert ő nem a türelméről híres..(elég szenvedélyes típus amúgy ő 26/F)
Ti mit tennétek a helyemben? Személyes tapasztalatok? 23/szűz lány
Tudod mikor adnék egy ilyennek még egy esélyt? :D Legyen már tartásod!
Ha valóban kellettél volna neki nem hagyott volna csak úgy el. Magyarul, ha nincs ló, jó lesz a szamár is, ami most te vagy... De ha te megelégszel ezzel a státusszal, és neki adod a szüzességed, hát hajrá!
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!