Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adnál még egy esélyt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnál még egy esélyt az exbarátodnak/barátnődnek ha még mindig nem közömbös a számodra?

Figyelt kérdés

Az esetemben igazából nem is nevezhetem exbarátnak,mert csak 1,5 hétig "randiztunk" (előtte kb 2 hétig msn) mikor "szakított" velem az egyik kolléganője miatt aki iránt hirtelen fellángolt:S akkor még ő is meglepődött h milyen lazán kezeltem a döntését..nem akartam h lássa rajtam mennyire fáj..viszont most 4 hónap után hirtelen újból felbukkant leveleket küldözget - h mennyire megbánta..mekkora barom volt,bocsássak meg neki,stb..ha a szívemre hallgatok akkor újrakezdeném..mert vele volt az első csókom és még mindig szeretem,vonzódok hozzá..viszont ha az eszemre,akkor tudom h nem tudnék megbízni már benne..:S vagy hagyjam még egy kicsit teperni utánam elégtételül? csak mert ő nem a türelméről híres..(elég szenvedélyes típus amúgy ő 26/F)

Ti mit tennétek a helyemben? Személyes tapasztalatok? 23/szűz lány

2011. nov. 25. 15:56
 1/6 anonim válasza:
Szegény...De ha igazán szereted, én megpróbálnám. Fiatalabb vagyok nálad, nincs annyi tapasztalatom, de szerintem egy próbát még megér. Vagy ha nagyon félsz az újabb csalódástól, lehet, hogy van nála jobb ember, aki nem bántana meg... Sok szerencsét hozzá! :)
2011. nov. 25. 16:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem adnék neki több esélyt. Ha valóban érdekelted volna, nem hagy faképnél csak úgy. Ami egyszer megtörtént, meg fog mégegyszer. A következő "fellángolásnál" úgyanúgy ott fog hagyni. Velem is ez történt, csak egy lánnyal. Többször adtam neki esélyt és megigérte, hogy másként lesznek a dolgok. De a végén csak ugyan az lett mindig. Az emberek nem változnak. Keress egy hűséges pasit, akiben megbizhatsz, mert ahogy elnézem az lesz, hogy: a szemét pasi felszedi a jókislány, majd dobja, a jókislány fejében meg az fog élni, hogy minden pasi szemét. :)
2011. nov. 25. 16:07
 3/6 anonim ***** válasza:
"tudom h nem tudnék megbízni már benne" Miután ezt leírtad szerintem inkább felejtsd el. Milyen kapcsolatotok lenne bizalom nélkül?
2011. nov. 25. 16:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy hónapig még kéresd magad. Ha megun és másnál próbálkozik, tudhatod, hogy nem volt komoly.
2011. nov. 25. 17:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Feltétlen ki kellett hangsúlyozni, hogy 23 éves szűz lány, tehát még hónapokig akarod szopatni szerencsétlent, mire megtörténik a dolog. Nem tűnik annak a fajta faszinak, aki ennyit fog rád várni.
2011. nov. 25. 17:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Tudod mikor adnék egy ilyennek még egy esélyt? :D Legyen már tartásod!

Ha valóban kellettél volna neki nem hagyott volna csak úgy el. Magyarul, ha nincs ló, jó lesz a szamár is, ami most te vagy... De ha te megelégszel ezzel a státusszal, és neki adod a szüzességed, hát hajrá!

26N

2011. nov. 25. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!