Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem lehet vele kommunikalni?
Figyelt kérdés
Az van,hogy a baratommal gyakorlatilag nem lehet rendesen kommunikalni,komolyan beszelni pl. rolunk.De nem csak velem nem tud beszelni,massal is elpoenkodja a temat.Most mi van?2009. dec. 28. 15:02
11/19 A kérdező kommentje:
hat igen...
2009. dec. 28. 15:45
12/19 anonim válasza:
amúgy meg hidd el vannak olyan vagány csajok akik úgy le aláznák hogy csak úgy nézne,szerintem neked sem ártana összeszedned magad,vagy hagyd a fenébe,ha ilyen nyomorék!
13/19 A kérdező kommentje:
az elozo baratnoje pont ilyen volt
2009. dec. 28. 15:56
14/19 anonim válasza:
Kommunikáció nélkül nincs esély normális kapcsolatra. Halott ügy szerintem.
15/19 anonim válasza:
15:56 igen a fiuk nem hagyják ha valaki felül akara kerekedni rajtuk,föleg egy lány,és ezért dobják,valszeg a ex-ével is ez történt..
16/19 anonim válasza:
Szerintem ez azt jelenti, hogy nem nagyon érdekli, hogy mi van veletek...
17/19 anonim válasza:
Lehet hogy valamit rejteget. De az is lehet hogy csak mutatni akarja a többiek előtt hogy ő kemény csávó.Sok oka lehet, talán el kéne vele beszélgetned, és addig beszélni neki míg fel nem "Oldódik"
18/19 anonim válasza:
szerintem csak arról van szó hogy félénk,túl sok kapcsolata nem lehetett,de ha te szeretettel vagy felé és nem 1 hónap után dobod,akkor lehet hogy tied a főnyeremény.idővel biztos kinyílik,várj türelemmel,nem kell sietni,amiatt mert a világ siet,nektek nem kell.
20f
19/19 A kérdező kommentje:
koszi,ertem.:)
2010. jan. 2. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!