Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem lehet vele kommunikalni?
Volt nekem is egy ilyen élményem...Csak én srác vok és csajjal volt ilyen...Hát...Nem a legjobb amikor nincs meg a kommunikáció a kapcsolatban...Ezért inkább ott is hagytam a csajt másfél hét után mondván ez nekem nem jó..Azért ennél többre vágytam. Legalább hogy megtudjuk dumálni hogy milyen volt a hete,napja stb..De még az is csak nagyon nehezen ment..Szerintem beszélj vele hogy komolyodjon meg és,hogy ez neked nem jó így..Remélem megoldódik az ügy
16/F
mar huszon eves.multkor pias volt es mondta,hogy o ilyen es nem fog/nem tud valtozni ez van...
persze az ilyet,hogy hogy van,milyen volt a hete/napja megtudjuk beszelni,de hogy mi van velunk,meg az aggodalmaimat...nem igazan.foleg,hogy ritkan vagyunk csak kettesben,majdnem soha.mindig haverokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!