Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudunk kommunikálni egymással?
Basz ráá , és rugjáll be :D :D
.... hozzál fel valami komolyab témátt :P
Ez valami vicc?
Annyira erőlteted és bánt, hogy nem tudtok komoly dologról beszélni, de te szeretnél.
Mégsem tudsz témát felhozni?
Akkor mi a fenéről akarsz beszélni vele ha magad sem tudod mit akarsz tőle kérdezni? Vagy milyen témakörben?
Talán ő találja ki a gondolatodat?
Gondolkozz el ezen, mondjuk lefekvés előtt (olyankor ugranak be a legjobb ötletek) és másnap kérdezd meg.
Aláírom, hogy van olyan amikor nem megy, és nem tudnak a felek egymásra hangolódni.
Sok emberrel ismerkedtem már össze és beszélgettünk.
Volt sok olyan akiről nem tudtam komoly dolgokról beszélni, mert nem tudott mit mondani rá a másik fél ha kikértem a véleményét, hogy mit gondol erről vagy arról.
Vagy átterelte a témát, hogy melyik barátnőjével mit csináltak iskola után. Vagy milyen cipőt akar venni, meg hozzá nadrágot. Meg mi volt tegnap a barátokköztben.
Csak azt akarom mondani, hogy ha más dolgokról is akarsz társalogni mint a hétköznapok, hogy kivel mi történt akkor dobd be a témát, hogy miről szeretnél eszmétcserélni. Ha terel meg nem érdekli vagy akármi, akkor már biztos lehetsz benne, hogy ez nem neked való..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!