Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rocker sreácokkal mi a gond? Miert nem vonzó? Lányok! Tőletek várom a választ! (elsősorban tőléetek)
Figyelt kérdés
én egy rocker srác vok nem az az igazi vérbeli de majdnem (külső: 180 magas átlagos testalkat nagyon kis pocakkal barna 2-3 mm es haj,bőrkabát,motoros/zenekaros póló stb belső: kedves megértő bajkereső de persze nem olyan baj hanem csak olyanok amin lehet 1 nagyot rohogni és semmi ) mi ezzel a baj miert nem jon be ez a lányoknak mi a probléma ezel mert mostanában azt látom hogy mindenki az emósokra tecktonikosokra retrosora meg ilyen szarokra nyomul... hogy mi a jo ebben azt nem tudom de szeretném megtudni! mi a gond a rocker pasikkal? az olyanokkal mint amilyen én vagyok? am 16 vagyok2009. dec. 28. 14:43
21/23 anonim válasza:
Én ilyen idős koromban féltem tőlük. Emlékszem barátnőm hívott, hogy menjek vele rocker kocsmába. Csak azért nem mentem, mert féltem hogy kinéznek majd onnan, azt hittem az egy zárt közösség, s nem állnak szóba egy átlagos középsulissal. Pedig érdekeltek volna hogy milyenek is. Ennek már vagy 8 éve. Azóta persze sokat változott a világ.
22/23 anonim válasza:
Én egy rocker lány vagyok, és nekem nagyon bejönnek a rocker pasik főleg a hosszú hajúak:D
23/23 anonim válasza:
én mèg mindig a szakadt rockereket birom. hosszù hajjal stb. az szexi. sokkal jobb mint egy b*zi puhap*cs. milyen lenne mâr ha nekem kéne megvédenem a pasimat a discobol hazafelè menetXD?? 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!