Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rocker sreácokkal mi a gond? Miert nem vonzó? Lányok! Tőletek várom a választ! (elsősorban tőléetek)

Figyelt kérdés
én egy rocker srác vok nem az az igazi vérbeli de majdnem (külső: 180 magas átlagos testalkat nagyon kis pocakkal barna 2-3 mm es haj,bőrkabát,motoros/zenekaros póló stb belső: kedves megértő bajkereső de persze nem olyan baj hanem csak olyanok amin lehet 1 nagyot rohogni és semmi ) mi ezzel a baj miert nem jon be ez a lányoknak mi a probléma ezel mert mostanában azt látom hogy mindenki az emósokra tecktonikosokra retrosora meg ilyen szarokra nyomul... hogy mi a jo ebben azt nem tudom de szeretném megtudni! mi a gond a rocker pasikkal? az olyanokkal mint amilyen én vagyok? am 16 vagyok
2009. dec. 28. 14:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

valaki itt nagyon jól megfogalmazta: nincs túl nagy stílusuk. pontosabban halál komolyan veszik magukat, h ez a stílusuk, az együtteses póló, a bőrkabát. unalmas, ha valaki folyton csak feketében jár, és menő rocker arckifejezést ölt. és szerintem szűk a látókörük is, pl. (persze tisztelet a kivételnek) én elmegyek egy rockkoncertre szívesen, de te is eljönnél velem színházba, vagy ne adj istén discoba alkalomadtán (nem vagyok miniszoknyás p.csa)?

a lényeg, hogy nyitsz e más dolgok felé.

de még 16 évesen nem forrt ki a stílusod, hidd el, nagyokat fogsz még változni. az én barátomról is láttam olyan képeket, hogy 15 éves, acélbetétes, hosszú haj, maugliábrázat, de így 20 éves korára egészen kiforrt a sajét stílusa, már nem kell majmolnia senkit ahhoz h észrevegyék.

sok sikert :)

2009. dec. 28. 15:12
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Aranyom a hippik, meg diszkósok közt több a drogos. Megint ezek a hülye általánosítások. Nem isszák le magukat mindennap a sárga földig (max fesztiválon, az meg azért van). Az a kör ahol én mozgok egyáltalán nem igénytelen (max a punkok)igaz az a baráti köröm felnőtt emberekből áll, tinikorban vannak ilyen botlások.

Utálom, hogy mindenféle sztereotípiákkal jönnek az emberek. Mindegyik stílusra lehetne ilyesmiket irkálni.

2009. dec. 28. 15:13
 13/23 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló.

összetéveszted a rockert a punk-al. Mi is szoktunk inni elég sokat de egyáltalán nem vagyunk igénytelenek. és adunk magunkra pedig pl én is hasonlóan öltözködök mint a kérdező csak nekem hosszú szők hajam van (de az is szépen befogva(csak koncertekre engedem ki meg bulikon:D))

Válasz: próbálj rocker lányokat találni, ők biztos értékelni fognak téged.

nekem pl még nem volt nemrocker barátnőm :D ;)

2009. dec. 28. 15:16
 14/23 anonim ***** válasza:

óó bocs előző vagyok ! nem az utolsóra gondoltam hanem a 15:05-ösre

17/F

2009. dec. 28. 15:17
 15/23 anonim ***** válasza:
15:16-os én is rocker vagyok aki előtted írt és lány Ha nem vetted volna észre épp próbáltam bevédeni a stílust (nem tudom, hogy az előző hozzászólásokat olvastad-e).
2009. dec. 28. 15:20
 16/23 anonim ***** válasza:
37%

Rocker, emo, raper, diszkos, stb. stb. 0 egyéniséget nem mutatnak. Miért nem lehet valaki önmaga? Mi a f@szé kell a olyannak lennie valakinek mint a többi?

20/f normális

2009. dec. 28. 15:23
 17/23 anonim ***** válasza:
Én szeretem a fekete színt. Az a kedvencem. Hallgatok metáltól egészen az ambientig mindent. Utálom a mintás pólókat, márkajelzéseket. Hosszú a hajam, mégis rockernek titulálnak. Engem meg ez bánt. :D De most azért nem fogok változtatni, hogy ne skatulyázzanak be. Szóval. Szomorú, szomorú.
2009. dec. 28. 15:30
 18/23 anonim ***** válasza:
nekem tetszenek,de csak mértékkel:)
2009. dec. 28. 16:28
 19/23 anonim ***** válasza:
sosem voltam egy trú róker, mégis mindig annak néznek a hosszú szőke hajam miatt. most ezért fogom levágni.
2009. dec. 28. 17:12
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Uram atyám miket olvasok. :o

Rocker vagyok, nem szoktam sört inni ;D. Bár kb minden más jöhet :o (feltételezem csak a rockerek szoktak inni, hiszem minden kocsma tele van rockerekkel... ja nem o_O)

Nem drogozok, nem cigizek... asszem elásom magam.

Nem, nem én vagyok a kivétel, az a kivétel akiket ti írtok, a drogozó alkoholista rockerek. (nincsenek sokan, de ugye pont őket kell észrevenni =) )

Nem érzem magam igénytelennek, sztem nem vagyok ugyanolyan mint a többi rocker (pff, ez mi? Mindenki más...), úgy érzem van egyéniségem.

No de hogy a kérdésre is válaszoljak: Sztem ha elmész egy koncertre fogsz látni sok szép lányt aki bukik a rockerekre ;). Ajánlom figyelmedbe a Wigwam rock klubot =).

Végszónak: Stílus alapján dolgokat feltételezni a másikról magas fokú retardáltságra vall :/. (asszem le leszek pontozva.)

19/F

2009. dec. 28. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!