Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rocker sreácokkal mi a gond? Miert nem vonzó? Lányok! Tőletek várom a választ! (elsősorban tőléetek)
valaki itt nagyon jól megfogalmazta: nincs túl nagy stílusuk. pontosabban halál komolyan veszik magukat, h ez a stílusuk, az együtteses póló, a bőrkabát. unalmas, ha valaki folyton csak feketében jár, és menő rocker arckifejezést ölt. és szerintem szűk a látókörük is, pl. (persze tisztelet a kivételnek) én elmegyek egy rockkoncertre szívesen, de te is eljönnél velem színházba, vagy ne adj istén discoba alkalomadtán (nem vagyok miniszoknyás p.csa)?
a lényeg, hogy nyitsz e más dolgok felé.
de még 16 évesen nem forrt ki a stílusod, hidd el, nagyokat fogsz még változni. az én barátomról is láttam olyan képeket, hogy 15 éves, acélbetétes, hosszú haj, maugliábrázat, de így 20 éves korára egészen kiforrt a sajét stílusa, már nem kell majmolnia senkit ahhoz h észrevegyék.
sok sikert :)
Aranyom a hippik, meg diszkósok közt több a drogos. Megint ezek a hülye általánosítások. Nem isszák le magukat mindennap a sárga földig (max fesztiválon, az meg azért van). Az a kör ahol én mozgok egyáltalán nem igénytelen (max a punkok)igaz az a baráti köröm felnőtt emberekből áll, tinikorban vannak ilyen botlások.
Utálom, hogy mindenféle sztereotípiákkal jönnek az emberek. Mindegyik stílusra lehetne ilyesmiket irkálni.
Utolsó válaszoló.
összetéveszted a rockert a punk-al. Mi is szoktunk inni elég sokat de egyáltalán nem vagyunk igénytelenek. és adunk magunkra pedig pl én is hasonlóan öltözködök mint a kérdező csak nekem hosszú szők hajam van (de az is szépen befogva(csak koncertekre engedem ki meg bulikon:D))
Válasz: próbálj rocker lányokat találni, ők biztos értékelni fognak téged.
nekem pl még nem volt nemrocker barátnőm :D ;)
óó bocs előző vagyok ! nem az utolsóra gondoltam hanem a 15:05-ösre
17/F
Rocker, emo, raper, diszkos, stb. stb. 0 egyéniséget nem mutatnak. Miért nem lehet valaki önmaga? Mi a f@szé kell a olyannak lennie valakinek mint a többi?
20/f normális
Uram atyám miket olvasok. :o
Rocker vagyok, nem szoktam sört inni ;D. Bár kb minden más jöhet :o (feltételezem csak a rockerek szoktak inni, hiszem minden kocsma tele van rockerekkel... ja nem o_O)
Nem drogozok, nem cigizek... asszem elásom magam.
Nem, nem én vagyok a kivétel, az a kivétel akiket ti írtok, a drogozó alkoholista rockerek. (nincsenek sokan, de ugye pont őket kell észrevenni =) )
Nem érzem magam igénytelennek, sztem nem vagyok ugyanolyan mint a többi rocker (pff, ez mi? Mindenki más...), úgy érzem van egyéniségem.
No de hogy a kérdésre is válaszoljak: Sztem ha elmész egy koncertre fogsz látni sok szép lányt aki bukik a rockerekre ;). Ajánlom figyelmedbe a Wigwam rock klubot =).
Végszónak: Stílus alapján dolgokat feltételezni a másikról magas fokú retardáltságra vall :/. (asszem le leszek pontozva.)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!