Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rocker sreácokkal mi a gond? Miert nem vonzó? Lányok! Tőletek várom a választ! (elsősorban tőléetek)

Figyelt kérdés
én egy rocker srác vok nem az az igazi vérbeli de majdnem (külső: 180 magas átlagos testalkat nagyon kis pocakkal barna 2-3 mm es haj,bőrkabát,motoros/zenekaros póló stb belső: kedves megértő bajkereső de persze nem olyan baj hanem csak olyanok amin lehet 1 nagyot rohogni és semmi ) mi ezzel a baj miert nem jon be ez a lányoknak mi a probléma ezel mert mostanában azt látom hogy mindenki az emósokra tecktonikosokra retrosora meg ilyen szarokra nyomul... hogy mi a jo ebben azt nem tudom de szeretném megtudni! mi a gond a rocker pasikkal? az olyanokkal mint amilyen én vagyok? am 16 vagyok
2009. dec. 28. 14:43
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
71%

a mai csajok a cigány kultúrára buknak. ennyi.

amihez nekem nincs gyomrom.

/egy átlagos rocker srác/

2009. dec. 28. 14:45
 2/23 anonim ***** válasza:
1000000 ilyen kérdés volt már. a válasz: ízlések és pofonok, ennyire egyszerű.
2009. dec. 28. 14:46
 3/23 anonim ***** válasza:
:D az elő kolléga a számból vette ki a lényeget :D
2009. dec. 28. 14:49
 4/23 anonim ***** válasza:
már volt.
2009. dec. 28. 14:53
 5/23 anonim ***** válasza:
nekem egy időben nagyon bejöttek a rocker srácok:)) persze abból se mind... mostmár van barátom, szal nem izgatnak annyira:) (ő nem rocker, bár rockot -is- hallgat, de nem öltözik feketébe meg nem hord bakancsot)
2009. dec. 28. 14:54
 6/23 anonim ***** válasza:
0%

én nem bukom a cigány kultúrára és a rokkerekre sem.

a rokkerekkel az a bajom, h nincs egyéniségük, mindenki ugyanaz, zenekarok pólók, bőrkabátok, stb. és vmiért igénytelenséget is sugall, mellesleg a hosszúhaj engem kifejezetten taszít, és a zenei világuk sem jön be, és a rokkerség változásokat hoz a személyiségben is, persze ettől független még lehet vki kedves és segítőkész, énis ismerek ilyen rokkert, de az alap rokker tulajdonságok minden rokkerben bennevannak és engem ez taszít.

hasonlóan az emókkal is így vagyok, és a tektonikosokkal is, meg kb az összes ilyen stílusba bekategorizált emberrel.

24L

2009. dec. 28. 14:55
 7/23 anonim ***** válasza:

Egy rocker csaj vagyok és taszítanak a diszkós p*csök. Meg hát több a közös dolog és én is szívesebben mennék egy koncertre, mint egy diszkóba drum'n'bass-re dudorogni =)

Nekem a hosszú hajú pasik jönnek be igazán. Amúgy eléggé megcsappant a korodbeli rockerlánykák száma, mindegyik vagy emos, scene vagy "baromira egyedi vagyok" tucat alteros.

20/L

2009. dec. 28. 15:00
 8/23 anonim ***** válasza:

nekem egy kutya a rocker,emo,meg ilyenek.mármint egyik se jön be.a barátom nem tartozik egyik stílushoz sem,én sem.Normálisak vagyunk.de egyéne válogatja kinek mi tetszik.az se lenne jó,ha mindenki egyforma lenne,nem?

22/L

2009. dec. 28. 15:02
 9/23 anonim válasza:
0%
A rockerek állandóan sört isznak és igénytelenek.. szentem azé. de persze van kivétel.
2009. dec. 28. 15:03
 10/23 anonim ***** válasza:

sok baj van veluk...isznak,drogoznak satobbi.

az en parom is az es eszerint el,engem is annak tartanak viszont tudom hol vannak a hataraim s nem iszom le mindennap magamat.

persze vannak kivetelek.remelem te ilyen vagy.

egy masik,hogy a lanyok inkabb a hajas fiukra buknak :)

L

2009. dec. 28. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!