Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, ha valaki az előző kapcsolatából származó sérelmeit az új párján vezeti le?
A barátomat az előző barátnője csúnyán kihasználta anyagilag, és zsarolta érzelmileg. Miután szakítottak, összejött velem, és minden előző kapcsolatából származó sérelmét átruházta rám.
Például: az exe gyakran jött haza kicsit részegen a bulikból, és olyanokat vágott a fejéhez, amiket józanul nem tett volna. Ebből adódóan engem nem engedett bulizni, pedig nem iszom.
A lány állandóan elvárta, hogy ajándékokat vegyen neki, luxus cuccokban járhasson, ezért én ha megemlítem, hogy szeretnék egy ruhát, azonnal valami dizájner darabra asszociál, és nemet mond.
Nem enged el egyedül vásárolni (már együtt se megyünk), mert az exe felvásárolta az egész áruházat egy shopping körút alkalmával.
Mennyi idő kell még neki, míg hozzászokik az új helyzethez?
Semennyire. Úgy hogy nálatok szerintem alappillérekkel van gond irányodban.Magyarul, nem szeret téged, de nem akar egyedül lenni.
Az ilyen ember aki sérült, nagyon nehezen enged közel magához valakit, kapcsolatot meg csak azzal kezd ismét, aki bizonyított. Ha ez meg van, akkor a tenyerén hordozza az illetőt, és mindent megad neki mind érzelmileg, mint másképpen, hogy boldoggá tegye szíve választottját. Nálad és irányodban ez semmiben nem nyilvánul meg. Lakótársa vagy az illetőnek, de nem társként tekint rád.
Ha valaki egyszer megégette magát, másodjára már óvatosabb lesz. Mindezek ellenére én azt mondom, hogy kell annyi önkontrollja legyen az embernek, hogy lehetőleg ezt ne vetítse a másikra.
Az általad leírtakat már túlzásnak tartom.
Amúgy hogyhogy nem enged vásárolni? Nincs saját pénzed, az övéből éltek?
Ne engedd hogy kihasználjon.Mi az hogy megmondja megtiltsa mit vehetsz a saját pénzeden!
Ha még nincs túl az előzőn akkor dobd ki találsz jobbat aki tisztel téged.vagy nem..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!