Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha ilyen helyzetbe lennétek?
Figyelt kérdés
Párommal 2 éve vagyunk együtt. Nem rég felhozta, hogy nem lehetünk örökké együtt, miközben én hosszútávra terveztem vele. Azt mondja szeret, de ne legyen önző,h azt kérem adja nekem az egész életét. Nem akar szakítani,de legyek ezzel tisztába. Ti mit tennétek? ( 21/L)2014. máj. 15. 15:11
11/24 anonim válasza:
Mit adsz neki cserébe az egész életéért?Na látod mennyire önző vagy.
12/24 anonim válasza:
Miert mondja mindenki azt, hogy idopazarlas volt ez a 2 ev? Egyutt voltak, szerettek egymast, rengeteg kozos szep emlekek. En is 21 vagyok es 2 es fel eve vagyk egyutt a baratnommel. De ha ugy adodik, hogy majd szakitunk, akkor en csak a jo dolgokra fogok emlekezni az egesz kapcsolatbol, es, hogy mennyi mindent csinaltunk es, hogy mindketten jobb embert faragtunk a masikbol. Szerintem ez nagyon onzon hangzik, ha azt mondja valaki, hogy ez idopazarlas. Idopazarlas az, hogy en itt ulok, ahelyett, hogy a szakdogamat irjam, de egy boldog kapcsolat sosem lesz az.
13/24 A kérdező kommentje:
Nem értem,h miért jut ilyenkor eszükbe ez az embereknek? Aki így gondolja,az már az elején is tudhatja nem? Akkor még könnyebb lenne kiszállni..
2014. máj. 15. 15:31
14/24 anonim válasza:
Szakítanék, ez nem kérdés, ha egyértelműen kijelentené, hogy nem akar hosszú távra tervezni velem.
15/24 A kérdező kommentje:
Számomra nem volt időpocsékolás, sok jó és boldog pillanaton mentünk keresztül. Számomra az nehéz,h egy két éves boldog kapcsolatot csak úgy megszakítsak.
2014. máj. 15. 15:35
16/24 anonim válasza:
Akkor zárd magad egy karanténba és ne vegyél tudomást senkiről.Az lenne a legegyszerűbb.
17/24 anonim válasza:
Szerintem itt most mind olyanok ugatnak akiknek meg nem volt komoly parkapcsolatuk. Ezek irjak ki estenkent, hogy 35 eves vagyok es szuz, gaz? Egy kapcsolatbol, csak ugy ni nem lehet kiszalni, egy ilyesmi miatt. Ha megcsalna mas lenne a helyzet, de egyenlore szeretik egymast, csak a fiu most megmondta, hogy mit erez. Aztan ez meg sokszor megvaltozhat...
18/24 anonim válasza:
Szerintem meg kellene értened a párodat, hogy nem akarja odaadni az egész életét neked. Valószínűleg úgy érzi, hogy ha teljesen elkötelezi magát, akkor soha többé nem lehet szabad. Na de ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem szeret téged, hiszen ő is megmondta, hogy szeret téged, nem akar szakítani. Nem ígérheti meg, hogy örökké veled lesz, és te se ígérhetsz meg neki ilyet. Tök klassz, hogy már 2 éve együtt vagytok, de pl az unokatesóm meg a barátja 10 évig voltak együtt, aztán szétmentek. Biztos, hogy ők is örökre tervezték a kapcsolatukat, de ezt egyszerűen nem szabad, mert bármi közbe jöhet. Nem az évek számítanak, hanem az, hogy ma együtt vagytok. És ha holnap még mindig szeretni fogjátok egymást, akkor holnap is együtt lesztek. Lehet, hogy ez most csúnyán hangzik, és azt hiszed, hogy totál nem értelek meg, de szerintem a jelent kell élvezni, mert a jövőt úgyse tudod előre megtervezni.
19/24 A kérdező kommentje:
17. köszönöm, ezen most jót nevettem és igazat adok neked. : D Aki nem volt még komoly kapcsolatba az nem is értheti meg ezt. 18. én is úgy vagyok vele,h a mai világba nem tud előre tervezni az ember. Akik örökre terveztek, azok is szétmennek. Sok ember számára ijesztő ez az örökké szó. Másoknak meg az,h nem lehetünk örökre együtt. De mi tart már a mai világba örökre? : ( Nehéz ez most nekem, mert tényleg minden jól működik.
2014. máj. 15. 15:54
20/24 anonim válasza:
jaaj ez a mai világ duma olyan rossz, már bocsi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!