Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy pár év után már nem vagyok érdekes a pasimnak szex közben? Ezt nem ő mondta, és nem is érezteti velem, de 24 évesen öregebb vagyok már, mint 21 évesen, amikor elkezdtünk járni.
Ne haragudj, de 24 évesen még nagyon fiatal vagy, és nem ilyeneken kellene törnöd a fejed, hogy valószínűleg unalmas vagy a barátodnak, hanem azon, hogy ha már ez felmerült benned, hogy tudnád feldobni a szexuális életeteket, hogy megint nyeregben érezd magad, és azt érezd, hogy odáig van érted, ahogy gondolom a kapcsolatotok elején.
Én 38 évesen sem gondolom és érzem magam öregnek, millió terven és ötletem van szex terén amit bármikor képes lennék bevetni ha úgy érezném, hogy "veszélyben" van a szex a párommal. Legyél nyitottabb, bevállalósabb, állj elő érdekes, izgalmas, új játékokkal, ötletekkel, és hidd el, hogy a hatás nem marad el. De az tény, hogy ha egy kapcsolattal nem foglalkozik az ember akkor az egy idő után monotonná és egyhangúvá válhat.......ne hagyd ezt. Újíts be és tuti a siker :)
Elolvastam. Ezért váladzoltam.
Nembirod feldolgozni ezt a kijelentést?? :)
Nem drágám, nem azért van mert idősödtél. A nők folyamatosan nőiesednek 20 éves koruk után is.
A baj az, hogy gondolom amikor szex van, ugyanazok a pózok ugyanabban a stílusban mennek. Így válik rutinná a szex és mint olyan unalmassá. Nagyon sokan esnek ebbe a hibába, hogy hagyják rutinná fajulni a szexet és csak akkor kapnak észbe amikor már késő. Ilyenkor szokott jönni az, hogy gyerekkel próbálják megmenteni a kapcsolatot és társai, ami már régen rossz.
Fel kell dobni a kapcsolatot, új pózok, új fehérnemű, új helyszinek kis szerepjáték stb. Nem a korod a motiváló tényező. Meg le kell ülni a pároddal beszélni erről, meg erről az érzésedről. Semmi értelme egy kapcsolatnak ha nem mondotok el egymásnak ilyen alapvető és fontos dolgokat. Ha erre nem vagytok képesek akár már most szakíthattok is.
Mondtam neki, de nem érti, hogy hogy érezhetem magam öregnek. Fehérnemű, új helyszínek vannak. Meg azt már az elején ki is lőttük a szabadban való szexet és társait. Meg nekem az nem is érdekes annyira... Vannak időszakok, amikor fejben akarom, de nem nedvesedek. Akármit csinál :S
Akkor tehát nem úgy van, fiúk, hogy megunjátok a barátnőtök punciját?
Vannak időszakok, amikor fejben akarom, de nem nedvesedek. Akármit csinál :S
Akkor tehát nem úgy van, fiúk, hogy megunjátok a barátnőtök punciját?
Akkor te untad meg a brét nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!