Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fáj a szakítás? Mivel kössem le magam?
Nekem az segített, amikor megértettem, hogy nem voltam neki elég jó és ezért hagyott el. Ha nem felelek meg neki, mit szeressek rajta??
Elkezdtem nyelvet tanulni és csupa olyan dolgot, amit addig nem tettem. (pl. lakást feteni...stb)
3-ik vagyok (10:34-es)
Most vagyok 1 hónappal a szakítás után, még mindig fáj, de a büszkeségem erősebb, felajánlottam, hogy beszéljük meg, azt mondta, hogy majd tavasszal.
Már azt sem tudom, hogy szeretett-e, ő állítja, hogy igen.
Halványulnak az emlékek, remélem lassan elfelejtem.
Kitartás és fel a fejjel!
Én novemberben szakítottam a barátommal, és hiába tudom, hogy jól tettem, még mindig fáj.
Azóta sokat járok bulizni a barátnőimmel, meg mindig is akartam táncolni tanulni, azt is elkezdtem most.
De igazából ha egyedül vagyok, akkor még mindig nagyon rossz, minden rá emlékeztet, nagyon hiányzik. Igaz, ehhez az is hozzátartozik, h mi együtt laktunk...
Nem tudom meddig tart még ez, remélem majd a nyár segít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!