Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Ha nagyon kívántok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ha nagyon kívántok egy lányt, de nem vagytok belé szerelmesek, de a lány szerelmet vall, mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés
Megijedtek és leléptek vagy vonzó számotokra hogy így odavan értetek és beleszerettek?
2009. dec. 28. 00:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Feküdj le vele, mert ilyen élményt nem érdemes kihagyni. Aztán menj tovább hátha találsz valakit.
2009. dec. 30. 14:41
 22/29 A kérdező kommentje:
nem rajtam múlt,azt elhiheted! De ha most tovább nyomulok rá,akkor lehet h örökre elijesztem,nem? Lehet hogy várnom kéne egy ideig,mondjuk fél-egy évig és aztán hívnám fel.Csak hogy ne higgyen nyomulósnak.Ez nem jobb ötlet?
2009. dec. 30. 15:32
 23/29 anonim ***** válasza:

semmiképp se feküdj le vele. gondolj bele utána milyen lesz látni h más kezét fogja? :S elég rossz hidd el...

arról nem is beszélve h ha elterjed rólad 1-2 pletyka :)

2009. dec. 30. 16:54
 24/29 anonim válasza:
használjatok kotont
2009. dec. 30. 18:21
 25/29 anonim ***** válasza:
Fogalmam nimcs. Lehet, hogy bejön lehet, hogy nem. Mindenesetre azzal nem vesztesz, hogy lesz egy csodálatos estéd. Az meg, hogy utána más kezét fogja az egy dolog. Sz*r dolog az tény, de sajnos nem birtokolhatjuk a másikat. Együtt lehetünk vele, megoszthatjuk a szeretetünket, de nem birtokolhatjuk. A pletykákat meg felejtsd el. Csak az idiótákat érdekli, hogy miket terjesztenek róluk. Magadban tudd, hogy helyesen cselekszel, csak ez számít. Egyébként emiatt nem fognak súgdolózni...
2009. dec. 30. 21:30
 26/29 anonim ***** válasza:

szia, én lány vagyok, ugyanebben a helyzetben, leszámítva azt, h a srácnak nincs senkije, de nem is akar és én még így is dilemmáztam, h elmondjam-e neki vagy sem. hát nem mondtam el neki, amit azóta is bánok, mert nagyon nyomja az oldalam :( és tudom, h mit válaszolna, sőt még kiabálna is velem, de az sem érdekel, már csak a saját megnyugtatásomra szeretném neki elmondani, nem azért, h mindenáron a pasim legyen. gondolkozom rajta, h megkeresem.

remélem te már léptél vmit, mert ha nem, akkor megfogom az ujjaidat és felhívjuk a hapsit :) mit szólsz? :D

2010. jan. 8. 17:03
 27/29 A kérdező kommentje:
kedves utolsó: ez aranyos volt! :) Hát igen,ha lenne merszem...de még mindig azzal a nővel él,és hát Ő hajtott el engem legutóbb,nem én. Nincs pofám már nyomulni.Egyébként azóta irtam neki levelet amiben leirtam h én a szimpla szexben is benne lettem volna.De elfogadom a döntését.Erre nem válaszolt.Még mindig azt mondod hogy hívjam fel? Nem akarom alázni magamat.
2010. jan. 10. 15:17
 28/29 anonim ***** válasza:

hmm...neked sokkal nehezebb, beismerem.

ha gondolod írj privit, h kibeszélhessük a dolgokat, kedves sorstárs.

2010. jan. 10. 15:46
 29/29 A kérdező kommentje:
o.k. :)
2010. jan. 10. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!