Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ha nagyon kívántok egy lányt, de nem vagytok belé szerelmesek, de a lány szerelmet vall, mit szóltok hozzá?
semmiképp se feküdj le vele. gondolj bele utána milyen lesz látni h más kezét fogja? :S elég rossz hidd el...
arról nem is beszélve h ha elterjed rólad 1-2 pletyka :)
szia, én lány vagyok, ugyanebben a helyzetben, leszámítva azt, h a srácnak nincs senkije, de nem is akar és én még így is dilemmáztam, h elmondjam-e neki vagy sem. hát nem mondtam el neki, amit azóta is bánok, mert nagyon nyomja az oldalam :( és tudom, h mit válaszolna, sőt még kiabálna is velem, de az sem érdekel, már csak a saját megnyugtatásomra szeretném neki elmondani, nem azért, h mindenáron a pasim legyen. gondolkozom rajta, h megkeresem.
remélem te már léptél vmit, mert ha nem, akkor megfogom az ujjaidat és felhívjuk a hapsit :) mit szólsz? :D
hmm...neked sokkal nehezebb, beismerem.
ha gondolod írj privit, h kibeszélhessük a dolgokat, kedves sorstárs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!