Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit szólnátok, ha lány akibe szerelmesek vagytok levágná a haját, olyanra ami nektek nem annyira tetszik?
Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 17:45
2/9 anonim válasza:
Semmit... :) Ha szerelmes vagyok belé, akkor olyannak szeretem, amilyen legbelül. Ha neki az tetszik, tőlem kopaszra is leborotválhatná :D Najó, azért az kicsit erős lenne már... -.- De attól még szeretném... :)
4/9 anonim válasza:
Hát .. megszokom, de mondanám neki h "babám nekem jobban tetszett ahogy régen hordtad" :)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Egy percig sem fordult meg a fejemben, h ezért leteszek róla, mert imádom, csak kíváncsi voltam mások mit csinálnának.
2009. jún. 22. 17:57
6/9 anonim válasza:
a rövidebb haj mindenkinek jobban áll de sztem ha leborotválja a ... azt se nézzük rossz szemmel xD
7/9 anonim válasza:
Finoman tudasd vele, hogy neked az előző stílusú haj jobban tetszett. De mivel hajról van szó gyorsan változik, főleg egy nő esetében. Megkérdezhetem mit csinált?:-)
8/9 anonim válasza:
Én egyszer megkérdeztem barátomat, mit szólna hozzá, ha levágatnám a hajamat rövidre. Azt mondta semmit. Mert ne szólna hozzám... :D Mondjuk eszem ágában sincs levágatni, mert nem igaz, hogy a rövid haj mindenkinek jobban áll :)
9/9 A kérdező kommentje:
nehéz lenne elmondani milyen:D az előző jobban tetszet de igy is szeretem:D
2009. jún. 23. 01:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!