Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ha nagyon kívántok egy lányt, de nem vagytok belé szerelmesek, de a lány szerelmet vall, mit szóltok hozzá?
Lány vagyok,párral ezelőtti válaszolónak! :D
Kiderült hogy kíván,de nem szerelmes.Én meg halálosan...utaltam rá hogy többet szeretnék szexnél,de mivel neki van valakije,nyilván azt mondta,csak szex.Erre ahelyett hogy igent mondtam volna,leléptem,amit azóta is bánok.Azóta sem kivántam senkit ugy mint őt...
Jó,a büszkeségem megmaradt,de mit érek vele...:((
Pár hónappal később randiztunk ujra,modnta hogy azóta is kíván,de másnap aztán elhajtott,hogy ne talizzunk többé...nem tudom Őt elfelejteni
igazából abban sem vagyok biztos,hogy akkor,korábban akarta a dolgot,mert áradozott nekem a nőjéről meg minden.Ezek után jobbnak láttam lelépni.Értitek,engem csókol,de a nöjét dicséri...váááá
akkor meg minek jár velem??Érti ezt valaki?
12:48-as vok.
Jobb így h nem történt meg hidd el. Nemsokára már csak mosolyogni fogsz ezen az egészen, mint ahogy már én is teszem. Addig lettél volna érdekes neki amíg meg nem kap. Utána meg röhögött volna a hátad mögött h mekkora hülye vagy. Ha pedig oda kerülne a sor, biztos h nem veled jönne össze..hidd el,tapasztalat :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!