Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg pénzéhes vagyok?

Figyelt kérdés

Nem állunk túl jól anyagilag, mert épp egyikünk se dolgozik. Nekem volt egy kevés spórolt pénzem, abból szerettem volna magamnak egy nyáriruhát. Mondta, hogy az a pénz nem az enyém, az a pénz közös.

Én spórolok, nem veszek magamnak semmit, csak ami szükséges (sampon, tusfürdő, betét...). Nagyon szerettem volna azt a ruhát.

Azt is megbeszéltük, hogy nem eszünk étteremben, olcsóbb ha főzök.

Tegnap kint voltunk a városban, és mindenképp étteremben akart enni, mondom legyen. Elköltöttünk kb 4500Ft-t, én fizettem (abból, amit a ruhámra szántam).

Ma utoljára felhoztam a nyáriruha témát, de megkaptam, hogy nincs pénz rongyra, csak a kozmetikumaim és egyebeim kerülnek havi 3000Ft-be.

Mert ha valami kell, tipli dolgozni, ő egyenlőre nem fog.

Mert hogy otthon főzök, takarítok, az nem munka, az meglenne csinálva akkor is, ha én nem vagyok, és ha még egyszer kinyitom a szám, szakít velem, és az utcán találom magam, mert hogy ilyen pénzéhes hisztis nőt talál minden sarkon.

2014. máj. 11. 21:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
26%
Ebben a helyzetben mint amiben vagytok-igaza van. Ebben a helyzetben nincs ruhavásárlás.
2014. máj. 11. 21:05
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
nem vagy:) ez egy szemet, mar bocsanat:/
2014. máj. 11. 21:07
 3/14 Költőnő? ***** válasza:
100%

jól értem, ő nem dolgozik és beosztja a TE kereseted?

Miért nem dolgozik?

4/14 anonim ***** válasza:
100%
De éttermezés se!
 5/14 22L ***** válasza:
100%
Velem bti hogy nem beszélni így...jó ha nincs pénz én se venném meg a ruhát...de nem is ennék étterembe...szóval mind a 2nek igaz van...
2014. máj. 11. 21:08
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én azért annyira nem mondanám, hogy az vagy, mint a huncut szamuráj.

Végül is, ha ő kajálhat étteremben, akkor te is megveheted a nyári ruhát. Volt dolgom erősen pénzéhes buta libával, aki jól meg is kopasztott, de ő nem kérdezte meg tőlem, főleg nem kétszer. Csak elbsazta a pénzemet...

Ráadásul ha te takarítasz, főzöl és mosol otthon, akkor meg főleg... Az meg külön szép, hogy a te saját spórolt pénzed...

Szerintem szakíts vele, mert később még rosszabb lesz. Ami az övé az az övé, de ami a tiéd, az közös... Szánalmas.

2014. máj. 11. 21:10
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs ruha akkor étterem se! Menjetek el dolgozni és akkor vehetsz ruhát. Az viszont nem jó, hogy a te pénzedet osztja be!
2014. máj. 11. 21:15
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szóval te is az ilyen tuskókra buksz, aztán meglepődsz, hogy tuskók?
2014. máj. 11. 21:15
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

A te pénzedre azt mondja, hogy közös.

Nem engedi, hogy ruhát vegyél a saját megtakarításodból.

Ő viszont elmegy étterembe a te pénzedből.

Ő a pénzéhes.

2014. máj. 11. 21:16
 10/14 anonim ***** válasza:
Hogy-hogy téged rakna ki az utcára? Miért nem te őt? Ő nem dolgozik...
2014. máj. 11. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!