Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen? Hogy tudnék változtatni ezen?
Mindenki tud változni. Ha tényleg szeretne meghozná érted ezt az áldozatot. Nekem eszembe sem jutna komolyan tartani a kapcsolatot az exemmel. Fényképét is max egy albumba eltenném, mint szép emléket. 23/f
Te tudod mit csinálsz. De ennyi erővel te is mondhatnád, hogy te meg ilyen vagy és tartsa tiszteletben, hogy nem szereted látni egy másik csaj képét például.
Sztem nem gáz ha tartja a kapcsolatot az exxel, az tök jó ha úgy váltak el anno egymástól h minden ok, nem jött össze, legyünk barátok... Viszont ha ilyeneket mondd neki h csók meg drága az már gáz... engem ez már nagyon zavarna, és ezt bizti h szóvá is tenném kivéve ha esetleg nekem még édesebb dolgokat mondd (én is csináltam már olyat h nagyon fáztam, lefagytak az ujjaim, és amikor teljesen véletlenül összeért a kezem egy másik sráccal, megéreztem milyen meleg, megkértem h kicsit melegítse fel az enyémet. Az udvarlóm (mostmár pasim) ott volt a közelben, nem bizti h látta de ha igen nem tette szóvá és ezt nagyon értékeltem; az ő kezét órákon át szívesen fogom és nem azért mert fázom :D)
Bocs hosszú voltam mind1 szal nem az a lényeg, csak h nem vészes sztem a probléma, kössetek kompromisszumot...
Azt pedig meg kell értenie, hogy te érzékenyebb és bizalmatlanabb vagy és ez nem az ő hibája...
Tényleg csak higgadtan meg kéne beszélni a dolgot, az exére pedig ne tegyél megjegyzést, így ha olyat állít amit te nem is mondtál, nyugodtan számonkérheted.
Hajrá!! Remélem meg tudjátok beszélni a dolgot!! :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!