Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék változtatni ezen? (lejjebb lent)
A leírásod alapján a gátlások miatt van. Megoldás pedig annyi, hogy ÉLJ, ÉREZZ, TAPASZTALJ és NE gondolkozz.
De nem értem, azt nem tudod, hogy mit gondolna, ha kimondanád az érzéseid? Ez a világ legtermészetesebb dolga, hogy egy párkapcsolatban (meg azon kívül is igazából) kimutatjuk az érzelmeinket, érzéseinket a másik fél iránt! A mai világban a szeretethiány már lelki betegség minden 3. embernél, (főként Magyarországon) valószínűleg ő lesz a világ legboldogabb embere, ha minden nap a szemébe nézve mélyen azt mondod, hogy "szeretlek!". Kell a megerősítés a srácoknak és jó érzés, ha szeretnek.
hmm szerintem még nem vagytok maximálisan össze szokva...
Azt veszem le a kérdésedból meg 1 hónap még nem túl sok idő
Ez csak 1 tipp ,de még nem volt túl sok kapcsolatod ha nem tévedek? De szerintem ez mindenképpen változni fog idővel de fura ,h pont a párod jelenlétében nem tudsz feloldódni/illetve kimutatni az érzéseidet...számomra ez a leg furcsább,,Rögtön elkezdek azon gondolkozni, hogy mit gondolna,,...ezt nem értem hogy hoyg mit gondolna?! rosszat biztos ,h nem miután össze jött veled valószinüleg a keleténél jobban kedvel így aszt gondolja ,h jaj de jó szeret ő is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!