Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi baja? Én nem bulizhatok?
Azt mondja a férjem hogy állandóan Ő van a gyerekkel ( 1 éves ), pedig csak annyi dolga van, hogy megfürdeti, megeteti, meg lefekteti. Most az hogy esténként elmegyek, miért baj? Arra is panaszkodik hogy "sokat" iszok pedig havonta egyszer ha "úgy" megyek haza. Én már nem is bulizhatok? Miért?
-25 / N
Tudod, ritkán ez a magatartás elmegy... de az is nem egy ilyen kisgyerek mellett...
Igazat adok a férjednek.
esténként elmész? hagynálak ott ahol vagy!
30+F
Ő is elszokott menni, csak ritkábban. Ő havonta megy el, de egyszerre 2-3 napra haverokkal az egyikük nyaralójába, én meg heti 1-szer 2-szer ha elmegyek barátnőkkel. Inni is csak ritkán szoktunk, múltkor ( múlthéten ) lánybúcsú volt, azért ittam.
Nem értem, hogy ha ő elmegy, akkor én miért ne?
Azok meg akik csak lehordanak, azoknak mondom: nem volt tervezett, de mindent elintéztünk ahhoz, hogy Neki jó legyen. Elköltöztünk, hogy rendes házban, hangsúlyozom HÁZ-ban legyünk, költöztünk egy biztonságos város közeli ( 2km ) faluba. Fiatalok vagyunk, és nem hiszem, hogy más nem követett el problémákat.
Most is csak azért vesztünk össze mert ütközött a lánybúcsú a horgászhétvégéjével és én azt mondtam, hogy majd elmegy legközelebb egy hétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!