Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak én már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak én már nem szeretem a barátnőmet de ő még igen és öngyilkossággal fenyegetőzik?

Figyelt kérdés
Az előző pasiánál is ez volt állítólag és úgy begyógyszerezte magát hogy majdnem belehalt. Én nem tudok mit csinálni én már nem akarok vele lenni mert nem szeretem. De félek ha elhagyom végleg miattam fogja bántani magát és nem éli túl mit csináljak? :'(
2014. máj. 8. 22:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ha anyámék nem élnének rég megtettem volna, én nem szeretek élni
2014. máj. 8. 22:38
 12/18 anonim ***** válasza:
Ne hagyd magad befolyásolni.
2014. máj. 8. 22:38
 13/18 Költőnő? ***** válasza:
Ez bizony kőkemény zsarolás. Ha engedsz neki; addig nem ér véget, míg ő nem akarja.
2014. máj. 8. 22:42
 14/18 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy télleg ilyen eset és képes rá mert tartós depressziós
2014. máj. 8. 22:42
 15/18 anonim ***** válasza:
az ő élete nem a tiéd, mondom ezt potenciális öngyilkosként
2014. máj. 8. 22:44
 16/18 Költőnő? ***** válasza:
Akkor sok sikert a közös nyugdíjas évekhez.
2014. máj. 8. 22:54
 17/18 anonim ***** válasza:

Anno az én párom is ugyanezzel fenyegetőzött... nem tette meg, másfél éven át ezzel zsarolt, elegem lett.. Máig "boldog" párkapcsolatban él a mostani párjával.

Én sohasem fenyegetőztem öngyilkossággal, de a mostani "páromért" (aki persze az exem de várom hogy visszajöjjön) lehet hogy megtenném... de szeretem annyira hogy hagyom, válassza meg az útját a saját boldogságához. Akkor is, ha ez nekem fáj..

2014. máj. 9. 13:57
 18/18 anonim ***** válasza:

Sok itt a párom, mostani párom :D remélem kiigazodsz: az öngyilkos jelölt a régi exem volt, akiért meg én lennék az az a legutóbbi..

utolsó voltam

2014. máj. 9. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!