Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez lesz belőle? Többi lent!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lesz belőle? Többi lent!

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, és még nem volt barátom.ezért kicsit félek is ismerkedni.Mert ha egy korban hozzám illő pasi (18-24 között) megtudja h nem volt még pasim, akkor elhagy!(de minimum megijed kicsit ettől)

vagy nem?

ti h reagálnátok?

2009. dec. 27. 11:21
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
kétlem. főleg ha szeret és komolyan tervez veled akkor biztos hogy ezért nem hagyna el. az értelmesebbik fajta örül, hogy nem feküdtél össze mindenkivel.
2009. dec. 27. 11:24
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

ez hülyeség, voltam már olyan 23 évessel is, aki még csak nem is csókolózott, nemhogy párkapcsolata lett volna.

ez nem oszt, nem szoroz, más miatt hagynálak el. :)

2009. dec. 27. 11:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha normális pasival hoz össze a sors akkor nem ijed meg, próbál segíteni, rávezetni mit hogy kéne és melletted áll.

Persze ha valami tahó...de remélem nem az lesz.

2009. dec. 27. 11:25
 4/8 anonim ***** válasza:
hát nem hiszem, hogy azért hagy el, hacsak nem olyan tapasztalata volt előtte, hoyg akinek ő volt az első, az hisztizett vele, mert eleinte nemigen kezeljük jól a szerelmet, annak bánatait és örömeit sem, és lehet, hogy ettől fél egy fiú melletted, hoyg mivel nem vagy tapasztalt mmajd ő "kell , hoyg tanítgasson".... mondom lehet, de én annak csak örülnék, hoyg nem ment már át rajtad a fél suli.
2009. dec. 27. 11:29
 5/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

hát remélem is!igaz még az ilyen párkapcsolati dolgokat nem éltem át, de a barátnőimen keresztül látom, h mit tegyek és mit ne tegyek, szal remélem,csak megy majd vmennyire:D:D

2009. dec. 27. 11:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Normális srác nem akad fenn ezen.

Nekem 18 évesen került utamba egy 28 éves srác, aki baromira meg volt lepve, hogy még nem csókolóztam addig, pedig 16 évesen volt pár hónapig egy barátom. Csodálkozott, hogy szűz vagyok, rögtön felajánlotta, hogy megszabadít ebből az állapotból. Nekem eszembe sem volt megszabadulni.

Azon azonban én is csodálkoztam, hogy a férjemnek 24 éves koráig egyetlenegy párkapcsolata nem volt, de csak örültem ennek. Azt mondta, azért, mert nem akart addig lányokkal foglalkozni, míg nősülni nem tud. Nem akart ui. házasság nélkül szexelni.

Normális férfi ha csodálkozik is, hogy nem volt még kapcsolatod, nem akad ki rajta. Nem mindegy, miért nem volt. Ha attól fél, azért, mert képtelen vagy normális kapcsolatra, az gáz. Mondd meg ezért rögtön az okot is. Pl. nem akartál felelőtlen kapcsolatokba keveredni. Vagy nem leltél eddig olyan fiút, akivel szívesen jártál volna. Ez esetben egy normális srác megtiszteltetésnek veszi, hogy őt érdemesnek tartod arra, hogy járj vele.

2009. dec. 27. 11:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem rengeteg korban hozzád illő pasi a kezét-lábát törné érted, csak valószínűleg nem a megfelelőekkel próbálkozol. A "gyere bébi csörögjünk egyet aztán megmutatom odafent a bélyeggyűjteményemet" típusú "férfiakat" nyilván zavarja az ilyesmi, akik komoly kapcsolatra vágynak, azokat nem ez érdekli.
2009. dec. 29. 11:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, messze nem vagy egyedül ezzel. Divat ma már 12 évesen ágyba bújni, de ne hidd, hogy mindenki így cselekszik. Csak ők a hangosabbak.:)

Én is 18 évesen csókolóztam először. Őszintén szólva, én nem nagyon feszegettem, hogy hány barátom volt vagy nem volt előtte. Akkor épp egy amolyan se veled - se nélküled "kapcsolatban" voltam egy sráccal, akivel végül semeddig sem jutottunk (csókig sem), a távolság miatt. A srác ennyit tudott mástól, hogy valami gyenge távkapcsolatszerűség van a dologban, gondolom még büszke is volt magára, amiért lecsapott más valaki kezéről.:) Szóval a továbbiakban ezt nem feszegettük. Első csóknál béna voltam, mint mindenki, de játszadoztam hogy ne tűnjön fel, és sosem tudtam meg, észrevette-e...:D Utána meg hamar belejöttem.:)

Tudom, őszinteség meg minden, de nem kell feltétlenül azzal indítani, hogy nem volt még senkid, amikor már ott az idő, és látod hogy tényleg érdemes rá, elmondod.:) Ez tökmindegy mikor van, Te érzed. Nem fognak emiatt elhagyni, max meglepődik a srác, hogy jé, ennek a sép lánynak, aki engem annyira vonz, hogyhogy még nem volt senkije?:) Amúgy 22 vagyok, és van nem is egy korombeli barátnőm akinek egyáltalán nem volt még kapcsolata, néhánynak meg csak szórakozóhelyes párszor smárolós dolgok, na ennyivel vannak előrébb... Nem vagy lemaradva.

2009. dec. 29. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!