Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány túl "büszke" (? ). mit csináljak? Nagyon szeretem, de amikor ezeket mondja, rohadtul fájnak!
Figyelt kérdés
szóval van egy barátnőm. 14 éves. én 19 vagyok. mindig bántották, sosem volt sok önbizalma, én beleszerettem, mert ilyen kis elesett volt, és szeretem az ilyen lányokat felkarolni. de az utóbbi időben egyre furább. régen is mondogatta már ezeket. például olyat, hogy ha én 1 hétre eltűnnék, lemondana rólam és más fiú után nézne. és nem is keresne, mert az a "fiú dolga". vagy ha veszekszünk, és ő a hibás, ő sosem kér bocsánatot. egyszer sem. ha nagyon bántót mond, és már túl sokat cseszegetett, elmondom neki, hogy ez mennyire fáj nekem, és ilyeneket ne mondjon nekem. erre a reakciója: hogy ne sajnáltassam már magam. volt olyan, hogy csak szimplán letörölt msnről, meg letiltott... vártam vagy 4-5 napot. semmit nem csinált. aztán mikor felvettem egy másik címről, olyat mondott, hogy még időben érkeztem, mert majdnem letelt az egy hét. persze semmi bocsánat vagy ehhez hasonló. azt mondja, szeret. de én már kezdek nagyon kételkedni ebben. mert nem tudom elképzelni, hogy ha valaki szeret valakit, akkor ilyeneket műveljen vele... mit gondoltok? mit tehetnék még, hogy észrevegye, mennyit jelent, és hogy amit velem csinál, az nem éppen egy kedves dolog?2009. dec. 27. 01:01
31/34 anonim válasza:
barátom,nem akarlak megbántani de ez egy hü*lye kur*va
szerintem is jobban teszed ha otthagyod............
Én azt tenném helyedbe hogyha még egyszer ilyen tahóságot csinál megmondanám neki a magamét stb stb és ott hagynám
nem tom mit képzel ez magáról... 14 éves éretlen..
32/34 anonim válasza:
én is ugyan ilyen voltam tízenévesen. Szerintem ő így akarja ráderőltetni az akaratát. Ezzel mutatja neked, hogy ő milyen kemény és mindenki pótolható. Igazából csak egy összezavarodott kislány, akivel történhettek olyan dolgok, amitől megpróbál túl korán felnőni. Sajna nem fogod tudni megváltoztatni,saját magától jön majd rá,hogy milyen kis buta. Egyébként ,ha 4 hónapja vagytok csak együtt elég hamar előjött belőle ez a "rossz hozzá állás".
33/34 anonim válasza:
Mi nem történik úgy, ahogy ő akarná?
34/34 anonim válasza:
Egyformán éretlenek vagytok. Egyikőtök sem kapcsolatot akar, hanem egy szolgalelkű kutyust, akin uralkodhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!