Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány túl "büszke" (? ). mit csináljak? Nagyon szeretem, de amikor ezeket mondja, rohadtul fájnak!
miért hagynád cserben? látszólag nagyon jól megvan a bőrében, van jó sok önbizalma, simán meglenne nélküled.
amennyiben ez csak a látszat, kidobod, és máris keresni fog téged, és talán újra minden a régi lesz.
:)
hát én is ilyen büszke vagyok XD
nagyon édi volt tőled, hogy felkaroltad meg minden, de most állj a sarkadra. neki irányítás kell. olyan fiú kell aki vsszaszól. akiből sugárzik az, hogy ő a rancsnok. egy stabik és határozott pasi kell neki. ha ezt nem tudod neki nyújtani akkor inkább hagyd a fenébe mert csak mind a kettőtöknek fáj.
Egy szar papucs vagy.
Ráadásul extragyökér, ha ezt egy 14 éves taknyos kölöknek engeded meg.
Figyelj, szerintem hagyd ott, nem ér annyit. Különben is, még túl éretlen hozzád. Az a lány csak játszik veled szerintem.
Boldog új évet! 16/L
Mit kell oltani..??
És 14 éves ember járhat 18 éves felettivel!! Nem büntethető!!! Nézzetek körül!!
Aki keres, talál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!