Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lány túl "büszke" (? ). mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány túl "büszke" (? ). mit csináljak? Nagyon szeretem, de amikor ezeket mondja, rohadtul fájnak!

Figyelt kérdés
szóval van egy barátnőm. 14 éves. én 19 vagyok. mindig bántották, sosem volt sok önbizalma, én beleszerettem, mert ilyen kis elesett volt, és szeretem az ilyen lányokat felkarolni. de az utóbbi időben egyre furább. régen is mondogatta már ezeket. például olyat, hogy ha én 1 hétre eltűnnék, lemondana rólam és más fiú után nézne. és nem is keresne, mert az a "fiú dolga". vagy ha veszekszünk, és ő a hibás, ő sosem kér bocsánatot. egyszer sem. ha nagyon bántót mond, és már túl sokat cseszegetett, elmondom neki, hogy ez mennyire fáj nekem, és ilyeneket ne mondjon nekem. erre a reakciója: hogy ne sajnáltassam már magam. volt olyan, hogy csak szimplán letörölt msnről, meg letiltott... vártam vagy 4-5 napot. semmit nem csinált. aztán mikor felvettem egy másik címről, olyat mondott, hogy még időben érkeztem, mert majdnem letelt az egy hét. persze semmi bocsánat vagy ehhez hasonló. azt mondja, szeret. de én már kezdek nagyon kételkedni ebben. mert nem tudom elképzelni, hogy ha valaki szeret valakit, akkor ilyeneket műveljen vele... mit gondoltok? mit tehetnék még, hogy észrevegye, mennyit jelent, és hogy amit velem csinál, az nem éppen egy kedves dolog?
2009. dec. 27. 01:01
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Mert én emlékszem, hogy milyen volt régen. Mennyire odaadó, kedves, és rajongó. Hogy mennyire szomorú volt, és akkor mindig felvidítottam. És mert nem néz ki rosszul sem.
2009. dec. 27. 22:08
 22/34 anonim ***** válasza:

miért hagynád cserben? látszólag nagyon jól megvan a bőrében, van jó sok önbizalma, simán meglenne nélküled.

amennyiben ez csak a látszat, kidobod, és máris keresni fog téged, és talán újra minden a régi lesz.

:)

2009. dec. 30. 23:32
 23/34 anonim ***** válasza:

hát én is ilyen büszke vagyok XD

nagyon édi volt tőled, hogy felkaroltad meg minden, de most állj a sarkadra. neki irányítás kell. olyan fiú kell aki vsszaszól. akiből sugárzik az, hogy ő a rancsnok. egy stabik és határozott pasi kell neki. ha ezt nem tudod neki nyújtani akkor inkább hagyd a fenébe mert csak mind a kettőtöknek fáj.

2009. dec. 31. 23:52
 24/34 anonim ***** válasza:

*parancsnok

23:52

2010. jan. 1. 00:03
 25/34 anonim ***** válasza:

Egy szar papucs vagy.

Ráadásul extragyökér, ha ezt egy 14 éves taknyos kölöknek engeded meg.

2010. jan. 1. 01:19
 26/34 anonim ***** válasza:

Figyelj, szerintem hagyd ott, nem ér annyit. Különben is, még túl éretlen hozzád. Az a lány csak játszik veled szerintem.

Boldog új évet! 16/L

2010. jan. 1. 01:21
 27/34 anonim ***** válasza:
Keress magadnak egy másik lány! ;) sok sikert!
2010. jan. 1. 01:23
 28/34 A kérdező kommentje:
Nem papucsság. Mert nem az van, amit Ő akar. Épp ez a lényeg.
2010. jan. 1. 01:29
 29/34 anonim ***** válasza:
Hagyd ott, ne hagyd hogy játszon veled. Látod,hogy nem bírja, ha te vagy a "főnök".
2010. jan. 1. 01:35
 30/34 anonim ***** válasza:

Mit kell oltani..??

És 14 éves ember járhat 18 éves felettivel!! Nem büntethető!!! Nézzetek körül!!

Aki keres, talál!

2010. jan. 1. 03:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!