Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány túl "büszke" (? ). mit csináljak? Nagyon szeretem, de amikor ezeket mondja, rohadtul fájnak!
Hasonló az én nőm is, de ő még kordában tartható és pár évvel idősebb is a tiednél.
Tudod mit?
Hagyd ott a fenébe, túl kitartó vagy. ha ó egy hét alatt képes lenne elfelejteni, akkor:
1. tojik a fejedre magasról
2. nem szeret
gyerekmég
én is ilyen voltam anno :) ugyanigy viselkedtem :(
Lelki defektes emberekkel kapcsolatot alakítani nem valami jó döntés. Nekem is volt ilyen pasim, a kapcsolatunk végére mélyebb depiben voltam mint ő. Sajnálatból ne kezdj senkivel. Ez a tizenéves kor amúgy is minden lánynak nehéz, mert minden változik és nem tudja, hogy kezelni. Éretlen még ez a lány, de nagyon. Ne várj tőle sokat. Úgy kezel mintha te is hasonló korú lennél és fogalma sincs, hogy neked mi kell. Gondolom te is vagy neki az első barátja, szóval fogalma sincsen, hogyan kellene veled bánnia. Persze ez majd pár év múlva meg fog változni. Meg mi ez az egy hét és keres mást vagy elfelejt dolog?... Tényleg csak egy kislány még. Szerintem inkább a saját korosztályodban keress egy lányt magadnak azzal sokkal többre mész. Azok a lányok kicsit már kinőttek a gyerekes dolgokból.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!