Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lány túl "büszke" (? ). mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány túl "büszke" (? ). mit csináljak? Nagyon szeretem, de amikor ezeket mondja, rohadtul fájnak!

Figyelt kérdés
szóval van egy barátnőm. 14 éves. én 19 vagyok. mindig bántották, sosem volt sok önbizalma, én beleszerettem, mert ilyen kis elesett volt, és szeretem az ilyen lányokat felkarolni. de az utóbbi időben egyre furább. régen is mondogatta már ezeket. például olyat, hogy ha én 1 hétre eltűnnék, lemondana rólam és más fiú után nézne. és nem is keresne, mert az a "fiú dolga". vagy ha veszekszünk, és ő a hibás, ő sosem kér bocsánatot. egyszer sem. ha nagyon bántót mond, és már túl sokat cseszegetett, elmondom neki, hogy ez mennyire fáj nekem, és ilyeneket ne mondjon nekem. erre a reakciója: hogy ne sajnáltassam már magam. volt olyan, hogy csak szimplán letörölt msnről, meg letiltott... vártam vagy 4-5 napot. semmit nem csinált. aztán mikor felvettem egy másik címről, olyat mondott, hogy még időben érkeztem, mert majdnem letelt az egy hét. persze semmi bocsánat vagy ehhez hasonló. azt mondja, szeret. de én már kezdek nagyon kételkedni ebben. mert nem tudom elképzelni, hogy ha valaki szeret valakit, akkor ilyeneket műveljen vele... mit gondoltok? mit tehetnék még, hogy észrevegye, mennyit jelent, és hogy amit velem csinál, az nem éppen egy kedves dolog?
2009. dec. 27. 01:01
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Hasonló az én nőm is, de ő még kordában tartható és pár évvel idősebb is a tiednél.

Tudod mit?

Hagyd ott a fenébe, túl kitartó vagy. ha ó egy hét alatt képes lenne elfelejteni, akkor:

1. tojik a fejedre magasról

2. nem szeret

2009. dec. 27. 03:55
 12/34 anonim ***** válasza:

gyerekmég

én is ilyen voltam anno :) ugyanigy viselkedtem :(

2009. dec. 27. 03:59
 13/34 anonim ***** válasza:
hülye kis rib@ ...én már a helyedben rég kib@sztam volna...
2009. dec. 27. 09:37
 14/34 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd ott, keress mást. Kicsit ha gonosz vagy vele az sem baj :)
2009. dec. 27. 10:59
 15/34 anonim ***** válasza:

Lelki defektes emberekkel kapcsolatot alakítani nem valami jó döntés. Nekem is volt ilyen pasim, a kapcsolatunk végére mélyebb depiben voltam mint ő. Sajnálatból ne kezdj senkivel. Ez a tizenéves kor amúgy is minden lánynak nehéz, mert minden változik és nem tudja, hogy kezelni. Éretlen még ez a lány, de nagyon. Ne várj tőle sokat. Úgy kezel mintha te is hasonló korú lennél és fogalma sincs, hogy neked mi kell. Gondolom te is vagy neki az első barátja, szóval fogalma sincsen, hogyan kellene veled bánnia. Persze ez majd pár év múlva meg fog változni. Meg mi ez az egy hét és keres mást vagy elfelejt dolog?... Tényleg csak egy kislány még. Szerintem inkább a saját korosztályodban keress egy lányt magadnak azzal sokkal többre mész. Azok a lányok kicsit már kinőttek a gyerekes dolgokból.

22/L

2009. dec. 27. 11:16
 16/34 anonim ***** válasza:
hallod....ez a csaj elmebeteg. mért nem szakítasz vele? ez mindent megcsinál veled, temeg egyre csak alacsonyodsz és alacsonyodsz és nemsokára már abszolút nem férfi leszel, hanem az aranyos ki kutyája. gratulálok férfiak.....ígykell elveszteni a férfiasságotokat. szánalmas...
2009. dec. 27. 12:13
 17/34 anonim ***** válasza:
játszadozik csak -.- mit képzel magáról? hogy ő a főnyeremény, ezért neki nemkell tennie semmit egy kapcsolatért?????
2009. dec. 27. 19:56
 18/34 A kérdező kommentje:
Azért nem hagyom el, mert nem szeretek cserbenhagyni senkit, főleg olyan embert nem, akit szeretek.
2009. dec. 27. 20:22
 19/34 anonim ***** válasza:
akkor sok sikert a továbbiakban hozzá. jó megalázkodást....
2009. dec. 27. 20:52
 20/34 anonim ***** válasza:
Mi van benne, ami nélkül nem bírnád ki? Egyébként szerintem egyszerű lenne elhagyni. Ne beszélj vele egy hétig, és megy magától ;)
2009. dec. 27. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!