Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most meg mibaja van?
Figyelt kérdés
17 vagyok. a fiúm 20. 2 hónapja vunk együtt.
Anyám megengedte,h a pasimnál aludjak szilveszterkor buli után... mégis húzza a száját, és morog érte.
De mibaja van?
Nem fogunk izélni... Nem azért akarunk együtt lenni... De nem érti meg.
2009. dec. 26. 23:01
1/5 anonim válasza:
Sztem te ezt nem mondtad el neki, hogy nem fogtok "izélni."
És sztem nem vagy tisztában azzal, hogy fogtok "izélni".
2/5 A kérdező kommentje:
De mondtam neki, csak éppen nem hiszi el!!!!
Mi meg tudjuk, hogy nem fogunk:)
2009. dec. 26. 23:03
3/5 anonim válasza:
Akkor mond neki h ha nem érti meg h nem akarsz vele "izélni",Akor nem alszol ott és kész...
4/5 anonim válasza:
Itt most nem arról van szó h anyud nem hiszi el h nem fekszetek le?Mert akkor megértem.Vagy biztosítsd neki h védekeznétek ha mégis megtörténne a dolog.Vagy ha a pasid nem hiszi el akkor komolyan beszélgess el vele h te még korainak tartod meg félsz tőle vagy az okot...
5/5 anonim válasza:
miért lenne akkora gond?? 17 éves felnőtt vagy már. szűz vagy még??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!