Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasik miért verik mindig át...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért verik mindig át a csajokat?

Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 16:31
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
59%
Talán nem a szoknyapecér agresszív kötekedő helyimenőcsávóknak kéne csak esélyt adni, mert olyan "szupcsyhhhhhhhh" kocsija van, és időnként szóbaállni a rendes, normális pasasokkal is, nem a friendzóne-ba tessékelni őket oszt rájuk csapni a tömlöcajtót.
2014. máj. 7. 17:31
 32/39 anonim ***** válasza:

31

te a kérdező férfi megfelelője vagy.:D

igencsak unalmas már ez is.

2014. máj. 7. 17:32
 33/39 anonim ***** válasza:
17:32, igazán sajnálom hogy számodra ez unalmas,de jelenleg ez a helyzet. De már megszoktam, hogy legnehezebb az igazat tűrni :)
2014. máj. 7. 17:42
 34/39 anonim ***** válasza:

nézd, szerintem te vagy az, aki nem tűri az igazat...

nem vagyok a h ülye libák védőszentje de nagyon gáz minden információ nélkül ráhúzni egy emberre a vizes lepedőt. ha már nőnemű, és átverték csakis az lehet a baj amit te írsz. mert az élet ennyire kva egyszerű nem?

nem minden nőnemű lény egyforma, és senkiről nem lehet ilyen mély konkrétumokat mondani pár sor alapján. nem is értem honnan jön ez néhány férfitársamnak...

2014. máj. 7. 17:46
 35/39 anonim ***** válasza:

Kizárásos alapon lehet csak is az a baj, mert már egy átlag pasas is örül egy szerető barátnőnek mint majom a farkának, ha összejön neki, vélhetően mindent elkövet hogy megtartsa őt.

Jellemzően azok a pasasok vágják át/csalják meg a barátnőjüket, akik olyanok amit leírtam, ha nem is 100%-ban de 98%-ban biztosan. Ehhez nem a nőket kell ismerni, de aki ilyen pasassal jön össze az meg is érdemli.

2014. máj. 7. 17:50
 36/39 anonim ***** válasza:

# 36

Nagyon jó lenne, ha ilyen egyszerű lenne az élet.

Én más dolgokat tapasztaltam.

A gimiben úgy láttam, mint te: ott azt tapasztaltam, hogy a tipikus jóképű csávók linkek, sem a tanulás, sem az értelmes dolgok nem érdeklik őket, csak a menőzés, és, hogy minél több csajt megdöntsenek.

Éppen ezért nem közeledtem feléjük, hanem olyan fiúkba szerettem bele, akik ugyan nem olyan népszerűek, mélyebbek lelkileg, de nagyon jól néztek ki (az én ízlésem szerint). Mindig megjártam valamilyen formában.

19 éves korom körül megismertem egy fiút, akivel nagyon jól éreztem magam, elvoltunk, iszonyú rendes volt, de valami olyan szinten ronda, hogy megijedtem, ha ránéztem. Viszont nagyon udvarolt, így adtam neki egy esélyt, mert hát "nem a külső számít", és úgy gondoltam, hogy örülnöm kell, hogy találok olyat, aki tényleg szeret.

Nos, fél évig tartott a kapcsolat, és bátran állíthatom, hogy olyan szemét velem senki nem volt sem előtte, sem utána, mint az a fiú...

Nem feltétlenül van összefüggés a külső és a természet között (nem ez az egy szerintem ronda fiú volt velem szemét, sok olyan volt, akivel össze sem jöttem, de már wtf volt a viselkedése...) Főleg huszonéves fejjel látom már ezt, mondjuk az is lehet közrejátszott, hogy már nem azt jelenti a jó pasi fogalma számomra, mint tizenévesen.

Bocsi az offért, de ki kellett ezt fejtenem.

2014. máj. 7. 18:00
 37/39 anonim ***** válasza:
hmm törölték a válaszomat. Ezek szerint valakit zavart az a szó, hogy megfarkalni... Pedig ilyen a világ, ha tetszik, ha nem. :3
2014. máj. 7. 18:02
 38/39 anonim ***** válasza:
Ezért írtam 98%-ot és nem 100%-ot. Biztos hogy vannak kimondottan szemét átlagos/átlag alatti pasasok is, de az ilyenek döntő többsége tipikus "nők álma", azaz olyasvalaki aki simán megteheti ezt a nőkkel, mert van neki talonba másik 7-8.
2014. máj. 7. 18:06
 39/39 anonim ***** válasza:

Nem a bulikirály menőmanóval kell összejönni, hanem az átlagos normális intelligens férfival, akit kikosaraztál. Ennyi.

Aki úgy cserélgeti a nőit mint más az alsógatyáját, attól ne várj őszinteséget vagy hűséget.

2018. aug. 29. 04:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!