Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Milyen jellemű/tipusú csajokat vesztek komolyan?
Szóval belsőre milyen karakterű lányba tudnál beleszeretni? (Tudom a csodás, fantasztikus külsőtől még nem esik szerelembe az ember)
Kérlek ne ilyen általános sablon választ írj (hogy legyen kedves, okos, humoros stb) hanem kicsit konkrétabban, személyesebben írd le az ideálodat...Hogy az lány, akibe te szerelmes vagy vagy szerelmes voltál anno, miért fogott meg.
Köszi előre is!
Konkrét példa: egy tetovált (nem agyon, de akadt rajta 1-2), piercinges, vagány, kicsit mocskos szájú, de ugyanakkor mégis nőies kinézetű lány volt. Sosem tetszettek az ilyen nők, belé mégis az első pillanatban szerelmes lettem (csak később jöttem erre rá). Olyan gyönyörűen, ártatlanul tudott nézni, mégis közben vad volt, csúnyán beszélt, iszonyat jókat szexeltünk, benne volt minden őrültségben!
Sosem gondoltam volna, h egy ilyen csajt komolyan is tudok majd venni, vagy egyáltalán beszélni fogok ilyennel, de mégis hozta az élet. Egyik legszebb időszakomat töltöttem vele!
30 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!