Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm sokat emlegeti az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm sokat emlegeti az elöző pasiját. Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
2014. máj. 6. 09:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
mert figyelmetlen
2014. máj. 6. 09:44
 12/19 A kérdező kommentje:
Lassan másfél hónapja, hogy együtt vagyunk. Már voltam ilyen helyzetben, de azzal a csajjal szakitottam semmi perc alatt. De vele nem tudok. :/
2014. máj. 6. 09:45
 13/19 anonim ***** válasza:

Bocsi, most látom, hogy pasi vagy, én meg álmos vagyok:D

Akkor meg erővel, és fejjel akarja elfelejteni a másikat, de a szívébe ott van, azt nem tudja kisöpörni.

Nem lesz ennek jó vége, mert te nagyon fogod szeretni, nagyon, de ő egy idő után képtelen lesz azt adni neked, amire szükséged volna. Megtesz majd mindent abba hiba nem lesz, csak hiányozni fog belőle a szíve.Tehát testileg melletted lesz, de lélekben messze fog járni.

2014. máj. 6. 09:53
 14/19 anonim ***** válasza:

Aztán az is más, ha a fazon cseszteti meg szemétkedik vele, és azért említi meg, mert dühös rá.Mert akkor a düh dolgozik benne.

Szóval, neked kéne tudnod melyik a kettő közül.

Akkor van nyert ügyed, ha szemétkedik a volt ürge, mert akkor hamar meglehet utálni a másikat, főleg egy nőnek.

2014. máj. 6. 09:55
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam emlegetni, de leginkább azért, mert 5 évet voltunk együtt és a barátaim elmarta mellőlem csak ez akkor nem tűnt fel így kb minden akkori élményem vele történt (nem szexuálisra gondolok, hanem pl kirándulás vagy hasonló) és ha egy beszélgetés során felmerül, hogy pl jártam-e az adott helyen és igen nem fogom csak azért letagadni, mert exszel történt. De mostanában kezdek rászokni, hogy ismerősként emlegetem a sztorikban, így a barátom nem érzi feszélyezve magát én meg hülyének, hogy már megint az exet emlegetem, pedig én szakítottam és okkal. Tehát semmi olyan nincs a történetben, hogy még szeretem csak bebeszélem magamnak, hogy mégse és társai.

Tehát csak azt tudom tanácsolni, hogy ülj le beszélgetni a barátnőddel, hogy téged zavar, hogy sokat emlegeti és szeretnéd tudni, hogy azért, mert még hiányzik neki vagy egyéb. Utána pedig ha nem sírva elrohan vissza az exhez, hogy még szereti, akkor pedig kérd meg szépen, hogy téged ez nagyon bánt és ha esetleg odafigyelne, hogy ne emlegesse ennyit az neked sokat segítene.

2014. máj. 6. 12:11
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2014. máj. 6. 12:15
 17/19 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, de nekem hasonló volt a felállás. Régen volt egy barátom, aki feszt az előttem lévő barátnőjét hozta fel. Hol összehasonlított vele, aztán bizonyos helyeken eszébe jutott és mondta nekem az emlékeit, meg hogy merre jártak, milyen házuk volt, hova járt a csaj vásárolni.

Remélem a te kapcsolatod nem ilyen betegesen rossz és még menthető. Nekem ennek már két éve, mert ez tönkretett mindent, azóta mással vagyok. 23/L

2014. máj. 6. 17:41
 18/19 anonim ***** válasza:
17 # vagyok. Még annyit, hogy szerintem még nem engedte el a másikat érzelmileg 100%-osan.
2014. máj. 6. 17:43
 19/19 anonim ***** válasza:
és milyen témában hozza fel? Ez a legfontosabb!
2014. máj. 6. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!