Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért beszéli ki minden nő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszéli ki minden nő a pasiját szexuális téren a barátnők előtt?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok, több nővel volt már dolgom, középiskolás szerelmtől elkezdve egészen a 32 éves korosztályig. Egy a közös: minden nő előbb-utóbb egy "csajos-bulin" kibeszéli a pasija méreteit és szexuális teljesítményét. Még a legjobban nevelt, konzervatív is! Mire jó ez? Nem az, mert nem szoktak rosszat mondani de akkor is idegesít a dolog! Mi köze a barátnőknek hozzám és a legintimebb dolgainkhoz? Én soha nem beszélem ki a barátnőmet még a legjobb barátaim előtt se és ők sem csináltak még ilyet. Ha szóba kerül a dolog maximum sejtelmes mosolygás van meg röhögés. De semmi konkrétabb. Őket is megkérdeztem, nem ismernek olyan pasit aki ilyesmiket reklámozna. Nem szokás ez nálunk. És még a férfiakra mondják hogy bunkók meg érzéketlenek.

Aztán ha jó a pasi és felkelti emiatt a barátnők érdeklődését és rámásznak, a végén még a srác a hibás. Nem kellett volna reklámozni az "árut", tartsd meg magadnak! Ha mi is azt kürtölnénk világgá hogy ezt meg azt csinálja az ágyban a csajunk, simán rámenne a többi kan. Különben is mekkora taplóság már ez!

Miért van ez? Mit gondoltok?

2013. nov. 28. 17:12
 1/8 anonim ***** válasza:

örülnél neki!

én örülök

2013. nov. 28. 17:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Mert a nők a saját maguk ellenségei a legtöbb helyzetben. Meli
2013. nov. 28. 17:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert ilyen a természetük. Szeretnek panaszkodni és felvágni is.
2013. nov. 28. 17:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Hááát ha a párom engem fényezne a barátnői előtt az nekem azért jólesne. Ha meg rám mozdulnak az is. :))))

Legfeljebb elküldöm őket kedvesen, de azért jót tesz a hiúságnak ha jókat mondanak az emberről ;))))

2013. nov. 28. 17:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert a nők imádják, ha panaszkodhatnak de azt még jobban, ha más nők irigykednek rájuk.
 6/8 anonim ***** válasza:

Én anno elmondtam legjobb barátaimnak (2db) h az exem egy szexisten állat és csodát művel a farkával. Ő még büszke is volt. És ők is mindent elmeséltek egymásnak legjobb barátaival, úgyhogy szerintem mindegy...

Engem sem érdekel, örültem, hogy velem kérkedik, hogy bezzeg nekem ezerszer jobb seggem/testem van az épp ott lévő csajoknál.

7/8 anonim ***** válasza:

én a férfi táradalomból is ismerek ilyen példát, az éremnek két oldala van itt is, még ha az egyik szebben csillog is :)

20/L

2013. nov. 28. 17:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert a nők pletykásak, mindig is azok voltak, ha többen vannak olyanok mint a vén nyanyákok
2014. máj. 19. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!