Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beszéli ki minden nő a pasiját szexuális téren a barátnők előtt?
27 éves vagyok, több nővel volt már dolgom, középiskolás szerelmtől elkezdve egészen a 32 éves korosztályig. Egy a közös: minden nő előbb-utóbb egy "csajos-bulin" kibeszéli a pasija méreteit és szexuális teljesítményét. Még a legjobban nevelt, konzervatív is! Mire jó ez? Nem az, mert nem szoktak rosszat mondani de akkor is idegesít a dolog! Mi köze a barátnőknek hozzám és a legintimebb dolgainkhoz? Én soha nem beszélem ki a barátnőmet még a legjobb barátaim előtt se és ők sem csináltak még ilyet. Ha szóba kerül a dolog maximum sejtelmes mosolygás van meg röhögés. De semmi konkrétabb. Őket is megkérdeztem, nem ismernek olyan pasit aki ilyesmiket reklámozna. Nem szokás ez nálunk. És még a férfiakra mondják hogy bunkók meg érzéketlenek.
Aztán ha jó a pasi és felkelti emiatt a barátnők érdeklődését és rámásznak, a végén még a srác a hibás. Nem kellett volna reklámozni az "árut", tartsd meg magadnak! Ha mi is azt kürtölnénk világgá hogy ezt meg azt csinálja az ágyban a csajunk, simán rámenne a többi kan. Különben is mekkora taplóság már ez!
Miért van ez? Mit gondoltok?
Hááát ha a párom engem fényezne a barátnői előtt az nekem azért jólesne. Ha meg rám mozdulnak az is. :))))
Legfeljebb elküldöm őket kedvesen, de azért jót tesz a hiúságnak ha jókat mondanak az emberről ;))))
Én anno elmondtam legjobb barátaimnak (2db) h az exem egy szexisten állat és csodát művel a farkával. Ő még büszke is volt. És ők is mindent elmeséltek egymásnak legjobb barátaival, úgyhogy szerintem mindegy...
Engem sem érdekel, örültem, hogy velem kérkedik, hogy bezzeg nekem ezerszer jobb seggem/testem van az épp ott lévő csajoknál.
én a férfi táradalomból is ismerek ilyen példát, az éremnek két oldala van itt is, még ha az egyik szebben csillog is :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!