Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm meg fogja csalni a pasiját?
Figyelt kérdés
A párjával csak pár hónapja vannak együtt,kb 8 hónapja.De a szex azt mondja vmi borzalmas (hamar elmegy,kicsi is neki,gyereket szeretnének-próbálkoznak is).Eleinte próbált segíteni,nem felkapni a vizet,de semmi.Nem nagyon foglakozik vele a nyár óta. Folyamatosan dolgozik estig,ha hazaér állandóan játszik vagy facebook-ozik a gépen hajnali 1-2 óráig,a barátnőm meg meg találja fel magát.Ha épp máshol vannak (vásárolni,rokonoknál,barátokkal) akkor nagyon is foglakozik vele,sőt kényezteti,mindent megvesz a barátnőmnek,úgy törődik vele,ahogy kéne,amikor barátnőm hiányolni szokta,szóval ilyen téren álompasi (jól is élnek). De ahogy ismerem a barátnőmet szerintem meg fogja csalni.Nem olyan,akit kielégít az ha megkapja azt,amit csak akar.(Nem is várja el).Nem az a megcsalós fajta,de a törődést nem igazán kapja meg,viszont a jólétet,a biztonságot nem hiszem,hogy feladná,akkor se ha szeretője volt vagy lenne.Nagyon soxor mondta már a srácnak,hogy törődjön vele többet,a szex-el erőltesse meg magát stb,mert ngyon rossz vége lesz,csak szerintem a srác nem veszi komolyan.Szerintem fogalma sincs,hogy mit tesz ezzel a "nem törődöm"-séggel.Meg lehet őt érteni?Mégha csak 1x-2x teszi meg,mert utána úgy is megbánná,ahogy ismerem,de úgy vagyok vele,hogy az ő dolga.Szerintetek?2013. szept. 9. 19:50
2/5 anonim válasza:
Remélem összefutok vele arra az 1-2 alkalomra ;)
4/5 A kérdező kommentje:
most mit b***szak vele,kibukott belőle
nem irigylem...
2013. szept. 9. 19:59
5/5 anonim válasza:
8 hónapja vannak együtt, borzasztó a szex...és ennek ellenére gyereket akarnak??? Inkább most szakítsanak, amíg még nincs gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!